DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

BİLECİK İÇİN YAPILABİLECEK ÇALIŞMALARI ELE ALDILAR

BİLECİK İÇİN YAPILABİLECEK ÇALIŞMALARI ELE ALDILAR

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin ve TSO Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Nihat Can, TSO Başkanı Şükrü Keskin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, faydalı fikir alışverişlerinin yapıldığını belirterek; ‘ Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin ve değerli TSO Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldik. Şehrimize yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı ve yatırımları değerlendirdik. Ülkemizin ve şehrimizin büyümesi ve gelişmesi yolunda bir ve beraber hareket ederek Yeni Türkiye yolunda 2023 hedeflerine emin adımlar ile ilerlemesi noktasında çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz.’’ Dedi.

TSO Başkanı Şükrü Keskin ise Bilecik Belediyesi işbirliğinde Bilecik ve şehir insanı için güzel çalışmalar gerçekleştirme gayretinde olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can’a misafirperverliği ve katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.