DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

PITIRCIK OYUN EVİ ETKİNLİK ODASINDA ÇOCUKLAR İÇİN YAZ KAMPANYASI

PITIRCIK OYUN EVİ ETKİNLİK ODASINDA ÇOCUKLAR İÇİN YAZ KAMPANYASI
Bilecik Belediyesi tarafından çocukların hizmetine sunulan ve ailelerin, çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebildiği Pıtırcık Kapalı Oyun Evi Etkinlik Odasında yaz kampanyası başladı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çocuklara 23 Nisan Çocuk Bayramı hediyesi olarak hizmete sunduğu Pıtırcık Çocuk Evi, çocuklara eğlenme imkanı verirken, ailelerin de gönül rahatlığı ile çocuklarını teslim edecekleri, uzmanlarla hizmet vermeye devam ediyor.
Çocukların eğlenerek, birçok konuda faydalı bilgi ve alışkanlıklara sahip olduğu ve aynı zamanda eğitim merkezi niteliğinde olan Pıtırcık Çocuk Oyun Evi Etkinlik Odasından daha çok ailenin faydalanması amacıyla Temmuz ve Ağustos ayını kapsayacak bir kampanya programı hazırlandı.
Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Uzmanı İpek Eriş, Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi Etkinlik Odasındaki kampanya hakkında şu bilgileri verdi.
”Bilecik Belediyesi Kapalı Çocuk Oyun Evimiz, birçok güzel aktivitesiyle çocuklarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Oyun Evimizdeki Etkinlik Odamızda da yine çocuklarımızı çok güzel ve faydalı aktivite ile karşılıyoruz. Belediyemiz tarafından çocuklarımız için hazırlanan Oyun Evi, aynı zamanda anne ve babaların çocuklarını emanet ederek, kendilerine vakit ayırabilecekleri ya da işleri il ilgilenebilecekleri bir imkan sağlıyor. Bizler, Pıtırcık Oyun Evi Eğitim Salonumuzdan çocuklarımızın daha fazla yararlanmaları için Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayacak bir kampanya düzenledik. Buna göre, Etkinlik Odamızda 10 TL karşılığında 1 saat vakit geçiren çocuklarımıza yarım saatlik süreyi de bizler ücretsiz sunuyoruz. 2 kardeşi ile Etkinlik Odamızda vakit geçiren çocuklarımıza, 1 saati sadece 15 TL karşılığında sunuyoruz. Bununla birlikte ayrıca 1.5 saatini Etkinlik Odasında geçiren çocuklarımıza 15 dakika top havuzunda ücretsiz olarak oynama imkanı veriyoruz. Etkinlik salonumuzda gerçekten çocuklarımız için oyun tadında çok güzel bilgiler veriyoruz ve bu faydalı aktivitemizin duyulması ve daha çok ailemiz ve çocuğumuzun faydalanması için gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız için kısa zamanda birçok bilgiyi veren bir okul konumunda olan Pıtırcık Oyun Evi Etkinlik Odamıza bütün çocuklarımızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.