DOLAR
32,5995
EURO
34,7919
ALTIN
2.496,49
BIST
9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, Çalışmaları Anlattı

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, Çalışmaları Anlattı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, belediye başkanlığı döneminde yapılan projelerini anlatan bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada Şahin şunları kaydetti;

“Osmaneli Belediyesi olarak 350.000 m2 lik sit alanımızda restorasyon çalışmalarına Kültür ve Turizm Bakanlığımızla birlikte devam ediyoruz.Osmaneli için büyük değer taşıyan konaklarımızı eski görkemli konumuna getirmeye çalışıyoruz. Değişik fonlardan sağladığımız desteklerle Osmaneli Belediyesi 28 konak sahibi oldu.Tarihi konaklarımızı restorasyon sonrası otel,restoran,ticarethane, kafe, müze ve benzeri amaçlarla kullanacağız.

Balaban Meydanından Rüstem Paşa Cami’ne kadar uzanan alanda yaklaşık 50 konak ve altyapı,yol restorasyon çalışmalarını yapıyoruz.Osmaneli konakları ile turizmde yeni bir değer oluyor.İlçemizde yatak kapasitesini kısa sürede 250 yatak,sonrası 500 yatak seviyesine çıkarmak için yatırımlarımız devam ediyor.

Başkan Münür Şahin, artık konakların halkımızca da sahiplenildiğini, hatta genç nüfustan restorasyon sonrası bu evlerde kalanların olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Başkan konaklarımız Osmaneli’yi turizmde çok ileriye götüreceğini ve artık ziyaretçi saysının hızla yükseldiğini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.