DOLAR
39,8442
EURO
47,1734
ALTIN
4.279,06
BIST
10.080,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
33°C

BİLECİK’TE ‘’DAMADIM OLUR MUSUN’’ ADLI OYUN BEĞENİYLE SEYREDİLDİ

22.11.2018
A+
A-

BİLECİK’TE ‘’DAMADIM OLUR MUSUN’’ ADLI OYUN BEĞENİYLE SEYREDİLDİ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan Damadım Olur Musun adlı oyun seyirci tarafından beğeniyle karşılandı.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda; Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyunda usta oyuncular, tiyatroseverlerle buluştu.

2000 yılı yapımı “Meet the Parents” filminden esinlenerek kaleme alınan “Damadım Olur Musun?”, tipik bir Türk aile komedisi olarak sahneye yansıtıldı.

Oyuncuların büyük bir performans sergilediği tiyatro oyununda; Nuri Gökaşan, Özdemir Çiftçioğlu, Ayşe Erbulak, İpek Tenolcay, Berkay Şenveren ve İlkyaz Kocatepe yer aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, oyun sonunda oyunculara teşekkür ederek, ilimiz topraklarından yapılan vazolar hediye etti.

Usta Oyuncu Nuri Gökaşan oyun sonunda yaptığı açıklamada; Bilecik’te oldukları için duydukları memnuniyeti belirterek, ‘’Bilecik’i ve Bilecik’teki tiyatroseverleri muhteşem bulduk. İnşallah tekrar geliriz. Bu güzel organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği olan Belediye Başkanımız Nihat Can başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum’ ‘ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ayşe Erbulak ise yaptığı açıklamada; Bilecik’te tiyatronun çok önemli bir noktaya gelmiş olmasında duyduğu memnuniyeti belirtti.

Usta Oyuncu İpek Tenolcay ise her yıl olduğu gibi bu yıl da tiyatronun kalbinin Bilecik’te attığını belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.