DOLAR
32,5316
EURO
34,9229
ALTIN
2.424,64
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

MİNİKLERİN YARIŞINDAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER

MİNİKLERİN YARIŞINDAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Bilecik Belediyesi tarafından  ”Küçüçüktüm Büyüdüm Emekleyerek Yürüdüm” projesi kapsamında gerçekleştirilen programda miniklerin tatlı mücadelesi renkli görüntülerin oluşmasını sağladı.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen programda miniklerden; Emre Kaplan 1., Hatice Nur Gündüz 2. olurken, Eylül Asel Kolat ise 3. oldu.
Bilecik  Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve 30 minik yavrunun katıldığı etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler taktim edildi.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”ÇOCUKLARIMIZ VE AİLELERİ İÇİN MİNİK BİR ANI BIRAKMAK İSTEDİK”
Programa eşi Fatma Yağcı ile birlikte katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı,  Bilecik Belediyesi tarafından güzel ve anlamlı bir yarışmanın düzenlendiğini ve belediyeciliğin insanların doğumdan ölüme kadar her safhasında olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“Birçok proje yapıyoruz ama çocuklarımıza doğduklarında  Bilecik Belediyesi olarak hoş geldin hemşehrim diyerek, hemşehrilik beratı vererek hayata başlıyorlar. Sünnetlerine, özel günlerine, doğum günlerine gidiyoruz ama gerçekten bu yaştaki çocuklara ilişkin olarak böyle bir projeyi bu zamana kadar gerçekleştirmemiştik. Acaba aileler açısından ve çocukların psikolojisinde de sıkıntıya girmeden ne olabilir diye düşündük biz de. Çocukların hayatında güzel bir anı olacak. Küçücüktüm Büyüdüm Emekleyerek Yürüdüm projesi kapsamında yarışması düzenledik. Sağolsunlar ailelerimiz bizlere inandı ve güvendi güzel bir katılım gösterdi. Birlikte çocuklarımız eğlendiler ve hayatlarının bu başlangıcında tatlı bir rekabeti de yaşadılar tabi aileler de o rekabeti yaşattılar. Ama bizim çocuklarımızın her biri gönüllerimizin şampiyonu ve her birini de şampiyon olarak görüyoruz. Tabi bu tatlı rekabet içerisinde de ailelerin mutluluğunu da görmek bizleri de yönetici olarak mutlu ediyor. Biz baştan beri hep birlikte daha iyiye daha güzele gitmek temennisiyle dedik. İnşallah yavrularımız hep böyle kazanacakları yarışmalar içerisinde olurlar. Hayatta hep bahtları açık olsun diyoruz ve onlara güzel bir gelecek hazırlama noktasında çaba gösteriyoruz. Eminim ki gelecek zaman dilimi içerisinde onlara daha güzel geleceği, daha güzel Türkiyeyi, daha güzel dünyayı bırakabilmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Her şey yavrularımızın ve neslimiz için olduğunu ifade ediyorum” dedi.
07-08-09 ve 10-11-12 ay arasında 2 kategoride düzenlenen yarışmada çocuklar minderde yarışırken, aileler ise; bitiş noktasında çocukların ilk üçe girmesi için ellerinden geleni yaptılar.
Birinci miniklere yarım altın, ikinciye çeyrek altın ve 3. minik yarışmacıya gram altın verilirken, programa katılan anne ve babalar ise yoğurt yeme ve elma soyma yarışması ile etkinliğe renk kattılar.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.