DOLAR
32,3752
EURO
35,0539
ALTIN
2.326,91
BIST
9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Mercedes-Benz’in orijinal yağını kullandı, A-Serisi otomobil kazandı

Mercedes-Benz’in orijinal yağını kullandı,

A-Serisi otomobil kazandı

 

Mercedes-Benz Türk Otomobil Satış Sonrası Hizmetler biriminin “Yıldızı hak eden tek yağ ile A-Serisi kazanma yarışı başlıyor” sloganıyla düzenlediği kampanyanın çekilişinde kazanan talihliye, Mercedes-Benz A 180 FL Urban 2016 model otomobil hediye edildi.

  • Yetkili servislerde Mercedes-Benz orijinal motor yağ değişimi yaptırarak kampanyaya katılmaya hak kazanan 16.801 kayıt arasından çekilişi kazanan Cihan Kılavuz’a aracı İstanbul Park’daki Mercedes – AMG Lounge’da teslim edildi.

 

Müşteri odaklı yaklaşımı, servis anlaşmaları ve satış sonrası sunduğu kaliteli hizmetleriyle otomobil pazarında öncü konumda olan Mercedes-Benz Türk’ün, yetkili servisleri aracılığı ile 1 Temmuz – 15 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlediği kampanyanın talihlisi belli oldu. Mercedes-Benz Türk yetkili servislerine gelerek motor yağ değişimlerinde özellikle Mercedes-Benz orijinal motor yağını tercih edenlerin katılabildiği,  Mercedes-Benz Türk Otomobil Satış Sonrası Hizmetler birimi tarafından “Yıldızı hak eden tek yağ ile A-Serisi kazanma yarışı başlıyor” sloganıyla bu yıl ilk kez düzenlenen kampanyanın talihlisi, Mercedes-Benz A 180 FL Urban 2016model otomobilin sahibi oldu.

 

“Herkes Mercedes-Benz araç sahibi olmak ister”

Milli Piyango İdaresi yetkilisinin huzurunda yapılan çekilişi, 16.801 kayıt arasından Cihan Kılavuz kazandı. Görev yaptığı şirketin aracını düzenli olarak Mercedes-Benz Türk yetkili servisine getiren ve Mercedes-Benz orijinal yağ değişimi yaptıran Kılavuz, ilk kez bir Mercedes-Benz araç sahibi olmanın sevincini yaşadı.  Mercedes-Benz Otomobil Satış Sonrası Hizmetler birimi tarafından hediye edilen Mercedes-Benz A 180 FL Urban 2016 model otomobilini, İstanbul Park’ta Mercedes-Benz Türk Servis ve Yedek Parça Pazarlama Müdürü Fırat Yöney’den teslim alan Kılavuz, çok mutlu olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

 

“A-Serisi Mercedes-Benz otomobilin bana çıktığını öğrendiğimde çok şaşırdım, bir an ne diyeceğimi bilemedim. Bu haber benim için de sürpriz oldu. Çok mutlu oldum. İlk kez otomobil sahibi olmuyorum, birkaç aracım oldu ama tabii bir Mercedes-Benz araca sahip olmak ayrı bir duygu. Mercedes-Benz araç sahibi olmayı herkes ister; bu araca sahip olmak çok güzel bir duygu. Bundan sonra düzenlenecek kampanyalara katılmak isteyenlere ise ne olursa olsun araçlarını Mercedes-Benz yetkili servislerine götürmelerini, yetkili olmayan servislerde hiçbir işlem yaptırmamalarını öneriyorum. En güvenilir yerler, Mercedes-Benz yetkili servisleri diyebilirim. Aracın tüm parçalarında olduğu gibi yağının da orijinal olması çok önemli, tüm Mercedes-Benz araç sahiplerine araçlarına değer katacak Mercedes-Benz orijinal yağlarını tercih etmelerini öneriyorum.“

 

Mercedes-Benz Orijinal Motor Yağları, kullanıcılarını ödüllendiriyor

Mercedes-Benz Türk Servis ve Yedek Parça Pazarlama Müdürü Fırat Yöney ise teslim töreninde şunları söyledi:

“Mercedes-Benz Türk A.Ş. olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan yaklaşımımız, kaliteli satış sonrası hizmetlerimiz, yaygın ve uzman servis ağımız ile 2016 yılında da otomobil pazarında başarı grafiğimizi yükseltmeye devam ettik. Bu başarımızı müşterilerimizle de paylaşmak amacıyla Mercedes-Benz Türk yetkili servislerimize gelerek motor yağ değişimlerinde özellikle Mercedes-Benz orijinal motor yağını tercih edenlerin katılabildiği bu kampanyayı düzenledik. Kampanyamıza katılım için Mercedes-Benz araç sahibi olmayı şart koşmadık; böylece Mercedes-Benz araç sahibi olmasa bile Mercedes-Benz marka deneyimi yaşayanlar da Mercedes-Benz’in ayrıcalıklarından faydalanma imkânı yaşadı. Nitekim Mercedes-Benz A 180 FL Urban 2016 model otomobil kazanan talihlimiz, çalıştığı şirketin aracını bakıma getirerek çekilişimize katıldı ve ilk kez bir Mercedes-Benz araç sahibi oldu. Kendisini kutluyor ve yeni Mercedes-Benz aracıyla hayırlı yolculuklar diliyorum.“

Mercedes-Benz Türk Otomobil Satış Sonrası Hizmetler birimi tarafından, 1 Temmuz – 15 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlenen kampanyanın duyuruları ünlü Formula1 sunucusu Okay Karacan’ın seslendirmesiyle radyo kanallarında, Mercedes-Benz Türk’ün sosyal medya hesaplarında, Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinde bulunan 3D görsel panolarda yapıldı. Mercedes-Benz Türk yetkili servislerine gelerek motor yağ değişimlerinde özellikle Mercedes-Benz orijinal motor yağını tercih eden müşteriler, her bir litre yağ için bir çekiliş hakkı kazandı. Bir defada 5 litre yağ değişimi yaptıranlar, tek seferde 5 çekiliş hakkı kazanmış oldu. Müşteriler, servisler tarafından kendilerine verilen çekiliş kuponlarının kodunu, bu kampanya için oluşturan Mercedes-Benz Türk’ün mikrositesi www.mercedesyag.com adresine girerek çekilişe katıldı. Siteye 3.000 kişi tarafından, 16.801 çekiliş kaydı yapıldı. Çekiliş, Milli Piyango İdaresi yetkilisinin huzurunda 23 Eylül 2016 tarihinde düzenlendi.

Her damlasında Mercedes-Benz uzmanlığı var

Klasik yüksek performanslı motor yağlarını gölgede bırakan Mercedes-Benz orijinal motor yağları, soğukken çalıştırılan motorlarda bile kısa penetrasyon süresi sayesinde hızlı yağlanma sağlıyor. Orijinal yağın içeriğindeki birinci sınıf baz yağlar ve katkı maddeleri, Mercedes-Benz’in benzersiz kalite standartlarını karşılarken motor yağının performansını artırıyor.

Dondurucu soğuklarda veya kavurucu sıcaklarda dahi daha yüksek performans ve daha uzun süre dayanıklılık sağlayan Mercedes-Benz orijinal motor yağları, maksimum güçte bile minimum sürtünme yaratarak motorun daha temiz kalmasına neden oluyor. Mercedes-Benz orijinal motor yağları, standart motor yağlarına kıyasla yakıt tüketimini düşürürken aşınmayı ve emisyonu azaltıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.