DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

KADINLAR NADİDE SULTAN KONSERİNDE BULUŞTU

KADINLAR NADİDE SULTAN KONSERİNDE BULUŞTU

Bilecik Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programda, Nadide Sultan, Bilecikli kadınlarla bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konsere; Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da katılarak, kadınların sevincini paylaştı.

Konser sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, kadınların aile ve sosyal hayattaki yerine değindi.

Bilecik Belediyesi olarak kadınlar için sadece fiziki çalışmalar değil, sosyal ve kültürel alanda da güzel hizmetler sunma gayretinde olduklarını belirterek; ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle için gönlümüzün sultanları kadınlarımıza yönelik düzenlediğimiz Nadide Sultan konserimize teşrif eden hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten kadın; başımızın tacı, gönlümüzün ilacı, zor işlerimizin arkadaşı, dertli gönlümüzün sıkıntılarını paylaştığımız dert ortağımız, evimizin direği ve hayatımızın mimarı olan; bazen anne, bazen kardeş, bazen eş olan bütün hanım kardeşlerimin bu güzel günlerini kutluyor, sağlık ve mutluluk içerisinde bir ömür geçirmelerini diliyorum. Kadınlarımızın bu özel günlerinden bir araya gelerek, birlik ve beraberlik tablosu oluşturmalarını amaçladık. Bununla birlikte öncelikle şehit ve gazilerimizin anneleri başta olmak üzere bütün hanımefendilerin bu özel ve güzel gününü kutluyorum. Vatanımızın savunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Bizler aramızdaki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirme adına bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Cenabı Allah bu bir ve beraber oluşumuzun hatırına kahraman ordu mensuplarımıza güç ve kuvvet versin’’ İfadelerini kullandı.

Sanatçı Nadide Sultan ise Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirterek, kendisini Bilecikli kadınlar ile buluşturduğu için Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, etkinlikte Sanatçı Nadide Sultan’a, çiçek ve Bilecik toprağından yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.