DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ MART AYI 2. BİLEŞİMİ YAPILDI

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ MART AYI 2. BİLEŞİMİ YAPILDI

Bozüyük Belediye Meclisi Mart ayı olağan Meclis Toplantısı 2. bileşimi Meclis Başkan Vekili M. Doğan TUNÇ başkanlığında yapıldı.

2 gündem maddesiyle gerçekleştirilen toplantıda imar ve plan bütçe komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek karara bağlandı. İmar Komisyonuna sevk edilen gündem maddesinde; ilçe genelinde ticaret yapı adalarında ve zemin ticaret yapı adalarında 01.10.2017 tarihinde yürürlüğe giren ‘Planlı alanlar imar yönetmeliği’ hükümlerine istinaden düzenleme yapılarak ticaret ve zemin ticaret konut adaları; ticaret+konut (TİCK) kullanımına alınması ve Bozüyük ilave revizyon imar planı plan hükümlerinde yönetmelik gereği yapılan revizyon imar planı dosyası, oy birliği ile kabul edilmiştir” denildi. Komisyonunun kararı yapılan bilgilendirmenin ardından toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Plan bütçe komisyonuna sevk edilen gündem maddesinde ise kapalı Pazar yerlerinin parsel satış yerlerinin metrekare fiyatı belirlendi. Yeni Mahalle 1082 ada 4 parselde kullanıma açılacak olan yeni kapalı pazarın haftanın Salı ve Cumartesi günleri hizmet vermesi, kapalı pazaryerindeki köşe parseli bulunan satış yerlerinin tamamının metrekare birim fiyatının 1.75 TL olmasına ve köşe parseli bulunmayan ara orta satış yerlerinin ise metrekare birim fiyatının 1.25 TL olmasına, tahsis ücreti tahakkuklarının kapalı pazarın halkın kullanımına açık olduğu Salı ve Cumartesi günleri üzerinden yapılmasına ve hesaplanmasına, tahsis işleminin ise ayın son günü icra edilerek 2018 yılı gelir tarifesine eklenmesine komisyonumuzca oy birliği ile karar verilmiştir” denildi. Komisyonun kararı toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.