DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Hidroelektrik santralleri lideri Global Hydro Türkiye yatırımlarına hız verdi

Hidroelektrik santralleri lideri Global Hydro Türkiye yatırımlarına hız verdi

Hidroelektrik santralleri alanının Avusturyalı lideri Global Hydro, Ankara’daki ofisiyle Türkiye’deki faaliyetleri artırıyor. Global Hydro özellikle son yıllarda hidroelektrik santralleri ile artan sürdürülebilir enerji üretimi talebini inovatif ürün ve eşsiz teknolojisi ile karşılıyor.

Global Hydro Genel Müdürü Heinz Peter Knaß Türkiye ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Türkiye’nin Global Hydro için gelişmekte olan bir pazar olduğunu ifade ederken, Türkiye’nin küçük hidroelektrik santralleri alanındaki gelişmiş teknolojileri için ideal koşullara sahip bir ülke olduğunu dile getirdi. Bu doğrultuda müşterileriyle planlama, geliştirme ve proje planlaması konusunda işbirliği gerçekleştiren Global Hydro, ayrıca onarım ve bakım çalışmalarına da başlıyor. Uçtan uca bir çözüme imkan tanıyan ve küçük hidroelektrik santral uzmanlığı sağlayan, homojen bir şekilde tasarlanan bu konsept, Global Hydro’ya sektörde ciddi bir rekabet avantajı getiriyor.

Tam otomatik tribünler, Heros3 santral kontrol sistemi gibi devam eden inovasyonlar ile geçtiğimiz sonbaharda tanıtılan “tak-çalıştır çözümü” smarT gibi inovatif çözümlerle Global Hydro, uluslararası pazardaki teknoloji liderliğini uzun vadede güçlendirmeyi hedefliyor. “Hidroelektrik alanındaki deneyimimiz, tribünler ve elektrik santralleri konusundaki uzun vadeli uzmanlığımız ve müşterilerimiz için hiç durmadan geliştirmeye devam ettiğimi çözümlerimiz, gelecekteki atılımlarımızın temeli ve itici gücü görevini görüyor.”

Türkiye’de yıllık 10 milyon avroluk iş hacmi

Global Hydro gelecek dönemde temiz enerji çözümlerine olan talebin artacağını öngörürken, artan talebi orta ve uzun vadede karşılayabilmek amacıyla gereken düzenlemeler için yatırımlarına yoğun bir şekilde hız kazandırıyor. Endonezya ve Kanada gibi ülkelerde ek ofisler kuran Global Hydro, Avusturya’daki genel merkezindeki makine sistemi ve diğer üretim alanları için yaklaşık 8 milyon avro yatırım gerçekleştirdi. 2020 yılına kadar satışlarının iki katına çıkmasını öngören Global Hydro, 80 milyon avro değerinde satış gerçekleşmesini planlıyor. Global Hydro Genel Müdürü Knaß, şirketin öngörü ve hedefleriyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Bu hedefler elbette oldukça büyük ve ciddi hedefler. Fakat bizim ürün ve çözümlerimize olan inancımız en üst seviyede ve küresel düzeydeki talep öngörümüz de oldukça yüksek düzeyde.”

Türkiye’de yaklaşık 10 kişilik bir ekiple hizmet veren Global Hydro, zamanında ve yerinde servis uygulamasını da başlatmayı ve bunun için çalışanların alması gereken eğitimleri ise Avusturya’da yer alan Global Hydro Akademi’de vermeyi planlıyor. Global Hydro Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Semiz, Türkiye pazarı için yıllık 10 milyon avronun üzerinde bir iş hacmi beklediğini belirtiyor.

Bir Bakışta GLOBAL HYDRO ENERGY

  • Satışlar: Yıllık yaklaşık 40 milyon Euro
  • Çalışan Sayısı: Yaklaşık 150
  • İhracat Oranı: %90
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.