DOLAR
32,3520
EURO
34,7850
ALTIN
2.394,20
BIST
10.268,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C

Gözyaşlarıyla uğurlandı

Marmaris’te yaşayan Emel Sayın’ın annesi Suat Sayın 88 yaşında vefat etti. Suat Sayın için Levent Cami’inde cenaze töreni düzenlendi.

Mahsun Kırmızıgül, Ferdi Tayfur, Selami Şahin, Şevket Altuğ, Yılmaz Ulusoy gibi iş ve sanat dünyasının birçok ünlü ismi Emel Sayın’ı bu acılı gününde yalnız bırakmadı.

Sanatçı Selami Şahin anne gibi yar olmayacağını belirtirken, Ferdi Tayfur ise Emel Sayın’a Allah’tan sabır dileyerek acısını paylaştığını söyledi. Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da cenazeye çelenk gönderdi.

Cenaze boyunca gözyaşlarını tutamayan Emel Sayın’ın ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü. Annesinin tabutunun başında uzun süre gözyaşı döken Sayın, daha sonra yakınları tarafından sakinleştirildi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Suat Sayın’ın cenazesi defnedilmek üzere Demirci Köyü Mezarlığı’na götürüldü. Cenazenin götürülmesi sırasında zorlukla yürüyen Emel Sayın, annelerin çok kıymetli ve eşsiz olduğunu belirtirken, kendisini yalnız bırakmayan herkese de teşekkür etti.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.