enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Feyzioğlu ve Batum’dan Anayasa Değişikliği Paneli

22.03.2017
A+
A-

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ile Anayasa profesörü ve CHP eski Milletvekili Süheyl Batum yeni Anayasa ilgili bilgilendirme toplantısı yapmak üzere Bilecik’e geliyor.

Bilecik Barosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, demokrasi, hukuk ve Türkiye’nin geleceği adına çok önemli bir değişikliğin oylanacağı 16 Nisan Halk Oylaması öncesi  Türkiye’de bir çok noktayı ziyaret ederek bilgilendirme toplantıları düzenleyen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU ve Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Süheyl  BATUM değiştirilmek istenen Anayasa maddeleri hakkında 24 Mart Cuma günü saat 18:30 da Bilecik Belediye Kültür Sitesinde Bilecik halkıyla buluşacak.

Bilecik Barosu Başkanı Av.Halime Aynur, ”Anayasa değişikliği ile ilgili düzenlenen panele Tüm Bilecikli hemşehrilerimizi  davet ediyoruz.” ifadesinde bulundu.

 

 

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.