DOLAR
32,5103
EURO
34,7183
ALTIN
2.494,01
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Dirilişin Torunları Ecdat İle Buluştu

Dirilişin Torunları Ecdat İle Buluştu

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’Dirilişin Torunları Ecdat ile Buluşuyor’’programı kapsamında Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Çanakkale’deki tarihi yerleri gezdiler.

Eğitim ve gençlere yönelik birçok güzel çalışmayı gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, eğitimde yeni bir hizmeti daha gerçekleştirerek, ilimizdeki son sınıf lise öğrencilerindeki yaklaşık bine yakın öğrenciyi; Kurtuluş Destanının yazıldığı Çanakkale ile buluşturuyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yolculuk öncesi öğrenciler ile bir araya gelerek, onları uğurladı. Dirilişin Torunları Ecdat İle Buluştu programı kapsamında Çanakkale’ye çok önemli ve anlamlı bir yolculuğun gerçekleştirildiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrencilere hayırlı yolculuklar temennisini iletti.

Öğrencilerin çok önemli topraklara doğru yolculuğu çıktığını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gençlere hitaben şunları söyledi:

‘’Dirilişin Torunları Ecdatla Buluştu” projesi kapsamında ilimizde lise eğitimi gören tüm son sınıf öğrencilerimize Çanakkale ruhunu yaşatmak adına Çanakkale turlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerimizi tarihimiz adına bir dönüm noktası olan Çanakkale’ye yolcu ettik. Gençlerimizin, tarihi zenginliği teneffüs edebilecekleri mekânlarda buluşarak milli şuuru pekiştirmek, tarihi bağları güçlendirmek geçmiş ve tarihimizde çok önemli yeri olan mekânları gezdirmek amacıyla Çanakkale gezisi düzenledik. Atalarımızın yaptığı büyük mücadelenin manevi havasını her Türk vatandaşı Çanakkale’ye giderek hissetmelidir. Çanakkale Gezimize geleceği temin edecek öğrenci genç kardeşlerime hayırlı yolculuklar diliyorum. ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görevlisi Umut Özdemir’in rehberlik ettiği öğrenciler, gerçekleştirilen programdan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.