DOLAR
32,2529
EURO
35,0959
ALTIN
2.271,91
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C

Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümünde üzüm hoşafı dağıttılar

Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları ve Kadın Kolları,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü dolayısıyla vatandaşlara üzüm hoşafı dağıttılar ve resim sergisi açtılar.

Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri Bilecik Belediyesi Aile Çay Bahçesi önünde, ecdadımız Çanakkale’de vatan müdafaasını üzüm hoşafı  ile karnını doyurarak gerçekleştirdiği için vatandaşlara üzüm hoşafı dağıttı ve Çanakkale Zaferi ile ilgili resim sergisi açtı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ömer Taşcı burada yaptığı konuşmada Saadet Partisi olarak, 1915 yılında savaşan kahraman askerlerimizin yemek listesinde olan üzüm hoşafını dağıttıklarını, tarihin en eşsiz kahramanlarının bu zaferi ne zorluklarla kazandıklarını unutturmamaya çalıştıklarını kaydetti. Ayrıca resim sergisini gezen vatandaşların o günlere gittiğini belirten Taşcı, Kadın Kolları Başkanı Pelin Öz Çakır ve kadın kolları üyelerinin de etkinliğe katıldıklarını söyledi.
Taşçı, konuşmasına şöyle devam etti:

102 Yıl önce bugün Şanlı Destan Çanakkale Zaferimizi, canlarını, gözlerini kırpmadan vererek yazan, tarihin bu eşsiz olayını gerçekleştiren ve bizlere armağan eden aziz Şehitlerimizi, bu mücadelede çarpışan gazilerimizi ve komutanlarımızı, rahmet, minnet, şükran ve özlemle anıyoruz. Bu Zaferin varisleri olan siz Aziz Milletimizi tebrik eder. Nice 102’inci yıllar dileriz. Unutmayın, Çanakkale, imkana, maddeye ve batıla karşı 253 bin iman dolu göğsün zaferidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.