DOLAR
32,4950
EURO
34,5933
ALTIN
2.480,51
BIST
9.567,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

BURSA, ESKİŞEHİR VE BİLECİK; 3.ANTALYA HESTOUREX FUARI’NDA

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, gerçekleşen 3. HESTOUREX Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı’nda yerini alan Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) yurtiçi ve yurtdışından gelen ziyaretçilerle buluşarak bölge illerinin turizm potansiyelini tanıttı.

165 ülkeden 6000 yatırımcı kişi ve heyetin katıldığı 2019 HESTOUREX Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Fuarı 4-7 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya’da yapıldı.

BEBKA Desteği ve Koordinasyonunda kurulan ortak stantta Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerinden gelen firma temsilcileri, sağlık ve turizme yönelik tesislerinin ve konaklama yerlerinin tanıtımlarını yaptılar.

Bursa heyeti olarak Bursa Sağlık Turizmi Derneği, ROMMER International, VM Medicalpark Bursa, Özel MEDICABIL Hastanesi, Ramada Bursa, SAGER Travel, Özel DORUK Sağlık Grubu ve ONNO Travel Turizm; Eskişehir’den Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Anadolu Hastanesi, Double Tree By Otel ve Vendome Otel; Bilecik’ten İçmeler tesisleriyle Osmaneli Belediyesi katıldı.

Bursa, Eskişehir, Bilecik Standını fuar kapsamında ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’e bölge illerimizin sağlık turizmi potansiyeli hakkında bilgilendirilerek fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca standı ziyaret eden misafirlere bölge illerinin yöresel lezzetleri kestane şekeri, met helvası ve ayva lokumu ikram edildi; Üç ilin tanıtımına yönelik 1000’den fazla basılı ve görsel malzeme dağıtıldı.

Fuarda bölge illerinin katılımcıları alım heyetleri ile 300’den fazla ikili görüşme gerçekleştirdi.

Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerinin termal konaklama imkanları, sağlık merkezlerinde verilen tedavi çeşitleri, doğa sporları alternatifleri ve tur seçenekleri konusunda görüşmecilere bilgiler verildi.

Fuar süresince ayrıca; diğer stantlar ziyaret edilerek bu illerdeki iyi uygulama örnekleri incelendi, ilgililerle tecrübe paylaşımında bulunuldu ve bölge illerinin mevcut potansiyelini geliştirmeye yönelik hayata geçirilebilecek faydalı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler edinildi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.