DOLAR
32,4886
EURO
34,9477
ALTIN
2.439,30
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK’TE POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 174. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun “174. Yıldönümü ve Polis Haftası” nedeni ile tören düzenlendi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. Törende ilk olarak konuşan Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner; “Teşkilatımızın 174. yıldönümünü kutlamak amacıyla salonumuzu dolduran siz kıymetli misafirlere teşekkür ediyorum. Polis milletin huzur ve güvenliğinin garantisidir. İcra ettiğimiz bu kutlu görev sabır isteyen, kuvvet, dayanıklılık, fedakârlık ve metanet isteyen bir görevdir. Polis bazen merhamet duygusu ile mağdurun ve suçsuzun koruyucusu iken bazen suçluların amansız kovalayıcısıdır. Biz polislerin en başta gelen görevi devleti aratmamak ve devletin, yurdun her köşesinde var olduğunu vatandaşa hissettirmektir. Nitekim kuruluş amacımızda budur. Her türlü kanunsuzluğa, haksızlığa, vicdansızlığa, her türlü teröre karşı gece gündüz demeden hafta sonu, bayram, seyran demeden göğüs germeye çalışan ve bunu yaparken de ölümden zerre korkmayan bu aziz vatanın evlatları olarak bu günün haklı gururunu yaşıyoruz. Bizler bu görevi ifa ederken eve dönüşümüzü korku ve endişe ile bekleyen, bizleri dualarla uğurlayıp dualarla kucaklayan kıymetli eş ve çocuklarımıza gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler bu kutlu görevi onlarla birlikte sürdürmekteyiz. Kanımızın son damlasına kadar ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumaya devam edeceğiz. Günümüz kutlu olsun.” dedi.

Emniyet Müdürü Güner’in konuşmasının ardından günün anlam ve önemini belirten şiirler okunurken, Polis memurlarından ve öğretmenlerden oluşan orkestra bir birinden güzel eserlerini izleyenler için seslendirdi. Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu da sahneledikleri skeçler ile seyirciye güzel bir akşam yaşattı. Program sonunda protokol üyeleri tarafından gecede sahne alan polis memurlarına, öğretmenlere ve tiyatro oyuncularına teşekkür plaketleri takdim edildi.

Polis teşkilatının kuruluşunun 174. yılı ve Polis Haftası nedeni ile düzenlenen geceye; Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Bkm. Yüzbaşı Murat Günhan, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Aktay, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Bozüyük Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İhsan Esel, polis memurları, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.