DOLAR
36,2746
EURO
37,9774
ALTIN
3.392,70
BIST
9.849,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Kar Yağışlı
5°C
Bilecik
5°C
Kar Yağışlı
Çarşamba Kar Yağışlı
1°C
Perşembe Kar Yağışlı
0°C
Cuma Kar Yağışlı
-2°C
Cumartesi Kar Yağışlı
-1°C

BOZÜYÜK’TE İFTAR YEMEKLERİ İFTAR ÇADIRINDA VERİLECEK

04.05.2019
A+
A-

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu tüm Bozüyüklülerin Ramazanını kutlayarak iftar yemeklerinin bu yıl Kasımpaşa Camii yanında kurulan iftar çadırında verileceğini söyledi.

Başkan Bakkalcıoğlu, “Bu Ramazan mahallelerde değil, Bozüyük’ümüzün eski bir geleneği olan Kasımpaşa Camii yanında kurulacak olan çadırda iftar yemekleri verilecektir. İhtiyaç sahibi, yolcu, yolda kalan, işi gereği çarşıda olanları iftarlarda bu çadırlarda ağırlayacağız. Belediyemiz; sadece çadır, masa, sandalye temini yanı sıra temizlik, tertip ve düzenden sorumludur. İftar yemeği ikramı, hatta “diledikleri” yemek şirketi ile olan anlaşma ve ücretlendirme hayırsever kişi ve kurumlara aittir. Gönüllü hayırsever hemşehrilerimize şimdiden teşekkür eder, hayırlarının kabul olmasını dileriz. Gelmek isteyen bütün hemşehrilerimizi bekleriz. Ramazanınız mübarek olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.