DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Borsa Muhabirliği Eğitimi

Borsa Muhabirliği Eğitimi

Borsa İstanbul ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile kurulan Finans Uygulamaları Araştırma Merkezi tarafından ekonomi medyası çalışanlarına yönelik 4 farklı konu başlığında bir dizi eğitim düzenliyor.

Borsa İstanbul binasında yapılacak ilk eğitim 11 Nisan 2014 Cuma günü, Borsa İstanbul Kütüphanesinde gerçekleştirilecek. Bir sertifikasyon eğitimi olarak tasarlanan ve Borsa İstanbul Uzmanları ile Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından verilecek dersler tam gün sürecek.

 

Borsa İstanbul Kurumsal İletişim Müdürü Uğur Batı, ekonomi haberlerinin, toplumun yakından ilgilendiği haberler olduğunu, insanların ekonomik gelişmelere göre yaşamlarını düzenlediğini kaydetti. Türk sermaye piyasalarının da son dönemde önemli gelişmeler kaydettiğini belirten Uğur Batı, sektörde doğru haberin doğru şekilde yayılmasının önemine dikkat çekti.

EĞİTİMLER TÜM MEDYA MENSUPLARINA AÇIK

Batı, Borsa İstanbul’un da bu gerçekler ışığında “Borsa Muhabirliği Eğitimleri”ni düzenleme kararını aldığını belirterek, eğitimlerin dileyen tüm medya mensuplarına açık olduğunu söyledi.

Borsa İstanbul’da, 11 Nisan Cuma günü, saat 09.30’da başlayacak “İdeal Yatırım Kavramı−Sermaye Piyasasında Yatırım Araçları” başlıklı ilk eğitimi, Boğaziçi Üniversitesi ve Borsa İstanbul’un ortak kurmuş olduğu Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi (CARF) üyesi Yard. Doç Dr. Neslihan Yılmaz verecek.

Borsa İstanbul’da 18 Nisan Cuma, 25 Nisan Cuma ve 30 Nisan Çarşamba tam gün yapılacak olan eğitimleri tamamlayacak medya mensuplarına “Borsa Muhabirliği Sertifikası” verilecek.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.