DOLAR
32,4494
EURO
35,0400
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BİLECİK’TE ‘’SOĞANLAR PEMBELEŞİNCEYE KADAR’’ TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU

BİLECİK’TE ‘’SOĞANLAR PEMBELEŞİNCEYE KADAR’’ADLI OYUN TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında bu kez, Soğanlar Pembeleşinceye kadar adlı oyun sahnelendi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelenen oyunda, Usta oyuncular; Deniz Arcak, Seda Demir, Yavuz Topoyan, Mehmet Er ve Kadir Kandemir rol aldı.

Belediye Başkanı Nihat Can da sahne alan oyun sonunda oyuncu ve oyun yazarına teşekkür ederek, ilimiz topraklarından yapılan vazolar hediye etti.

Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında birbirinden güzel oyun ve oyuncunun tiyatroseverlerle buluştuğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Değerli sanatçılarımız bu akşam da bizleri güzel bir oyunla buluşturdu. Hem düşündürdüler, hem keyiflendirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Böyle güzel programlarda bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Usta Oyuncu Yavuz Topoyan sahnede yaptığı açıklamada Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında Bilecik’te olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek; ‘’Bilecik Belediyesi tarafından uzun yıllardır büyük bir başarıyla sürdürülen tiyatro festivaline bizler de katıldığımız için çok mutluyuz. Sağ olsun Belediye Başkanlarımız tiyatro sanatına çok önem veriyorlar. Her zaman söylediğimiz gibi tiyatronun olmazsa olmazı seyircilerdir. Çünkü onlar olmazsa biz bu sanatı yapamayız. Onun için seyircilere de çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda da Bilecik’te oluruz’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.