DOLAR
32,5991
EURO
34,7588
ALTIN
2.499,68
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Açık
28°C

BİLECİK’İN EN BÜYÜK SPOR VE YAŞAM ALANI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

BİLECİK’İN EN BÜYÜK SPOR YAŞAM, EĞLENCE VE SOSYAL DONATI ALANLARI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesine; aşamalı olarak 250 dönüm arazi üzerine kazandırılacak olan Ertuğrulgazi Mahallesi Spor ve Yaşam Alanı için hafriyat çalışmaları başladı.

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesinde gerçekleştirilecek olan ve vizyon projelerden biri olan Spor ve Yaşam Merkezi hafriyat çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri, çalışmanın devam ettiği alanlarda incelemeler yaparak, basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bilecik ve Ertuğrulgazi Mahallesi için vizyon projelerden birinin daha hayata geçirildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı; şunları söyledi:

‘’Ertuğrulgazi Mahallesi Spor ve Yaşam Alanı için hafriyat çalışmalarımız başladı. İlgili birim müdürlerimiz ve başkan yardımcımızla eski hafriyat alanında incelemelerde bulunduk. Şehrimizin en büyük park alanlarından birini daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın gayretindeyiz. Önümüzdeki yıl, yapım çalışmalarına başlamayı planladığımız bu dev proje için gerekli görüş alışverişlerinde bulunduk. Bu alan bizim 10 içerisindeki hafriyat alanımız olarak belirlenmişti. Getirilen bu hafriyatlar şu öncesinde zarar gibi görünürken şimdi mahallemiz ve şehrimiz için çok büyük bir hizmete dönüştürüyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

‘’İLERİKİ DÖNEMLERDE 250 DÖNÜM ALANI KAPLAYACAK BİR MEKANI ŞEHRİMİZE KAZANDIRIYORUZ’’

Çalışmaların başladığı bilgisin veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilk aşamada 100 dönüm daha sonrasında ise 250 dönüme kadar büyüyeceğini belirterek, ‘’İçerisine; piknik ve mesire alanları, oyun ve dinlenme alanları, park ve kamp alanları, çocuklarımız ve gençlerimiz için birden fazla spor dalında oyun alanları gibi devasa bir hizmet olacak. Gerek mahallemiz gerek şehrimiz için çok büyük bir hizmet olan spor ve yaşam alanında; tenis, basketbol, futbol, voleybol gibi spor aktiviteleri gerçekleştirilebilecek. Ayrıca vatandaşlarımız burada dış mekan spor aletleri ile spor yapma, yeşil alanlar ile dinlenme mekanlarında vakit geçirme imkanı bulacak. Burada ayrıca süs havuzları, kafe ve dinlenme noktaları ile sağlıklı yaşam alanları da bulunacak. Üzerinde hassasiyetle çalıştığımız ve büyük önem verdiğimiz bu hizmetimizin en kısa zamanda şehrimiz ve mahallemizin hizmetine sunulmasını temenni ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

ŞEHRİMİZİN EN BÜYÜK VE KAPSAMLI HAFRİYAT ÇALIŞMASINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’’

Gerçekleştirilen çalışmanın büyüklüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Bu alan tamamlandığında Bilecik’in en gözde ve güzide mekanlarından biri haline gelecek. Şu ana kadar çalışmayı gerçekleştiremememizin nedeni ise alanın çok büyük olması ve alt yapı ve diğer alanlardaki kanalizasyon ve su giderleri gibi alt yapı hizmetlerinin yapılması gerekliliğinden kaynaklı oldu. Burası için kısa süreliğine değil, çok daha uzun zamanlı bir çalışmayı gerçekleştirmek istiyoruz. Buradaki gerekli kamulaştırma çalışmalarını da gerçekleştirdik. Bu anlamda bizleri anlayışla karşılayan mahalle ve mekan sahiplerine de çok teşekkür ediyorum. Çalışmayı gerçekleştirecek olan hafriyat firmasına da teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.