DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Yüksek Hızlı Tren Sefer Saatlerinde Değişiklik

Bilecik yüksek hızlı tren sefer saatlerinde değişiklik yapıldı. 16.07.2019 Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere yüksek hızlıtren (YHT) sefer saatlerinde değişiklik yapıldı.

Ankara-Pendik, Pendik-Ankara, Eskişehir,Ankara, Ankara- Eskişehir, Ankara-Konya, Konya -Ankara, Konya-Pendik, Pendik-Konya YHT sefer saatlerinde yapılan değişiklik ile ilgili yeni listeleri TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdürlüğü internet sitesinde yayınladı.

Ayrıca Başkentray Projesi kapsamında yapılan düzenleme nedeniyle Yüksek Hızlı Tren’in bundan sonra Sincan yerine Eryaman YHT Garında duracağı bildirildi.

Yüksek hızlı tren hatlarına bazı şehirlerden kolay ulaşım için TCDD Taşımacılık tarafından Bursa, Antalya, Karaman’dan otobüs kaldırılıyor. Yapılan anlaşma ile bu şehirlerden hızlı trene gitmek için en yakın gar bağlantıları;

  • Karaman – Konya Hızlı Tren Otobüs bağlantısı
  • Antalya – Konya Hızlı Tren Otobüs Bağlantısı
  • Bursa – Eskişehir Hızlı Tren Otobüs Bağlantısı

YHT sefer saatlerindeki değişikliği içeren ve 16 Temmuz 2019 tarihinden itibaren geçerli yeni listelere aşağıdaki fotoğraflardan ulaşabilirsiniz.

Yüksek hızlı tren kullanacak yolcular %20 ile %50 oranında değişiklik gösteren birbirinden farklı indirimlerden de yararlanabiliyor.

  • Gidiş-Dönüş biletini aynı çıkış ve varış istasyonlarından alan kişiler yüksek hızlı tren biletlerini %20 indirimli
  • 13 ile 26 yaş arasında bulunan kişiler genç indirimine tabii olduklarından dolayı %20 indirimli
  • Milli Eğitim Bakanlığına mensup olan öğretmenler özel veya resmi okul fark etmeksizin %20 indirim sağlanıyor. Bu indirimlere müdür ve müdür yardımcıları, üniversite ve yüksekokul akademisyenleri ve Türk uyruklu olup yabancı ülkelerde çalışan öğretmenlerde dahil ediliyor.
  • Türk silahlı kuvvetlerinde çalışmakta olan ve NATO’nun askeri görevli ve uzmanlarına da %20 indirim uygulanıyor.
  • 12 kişilik gruplara veya 12 kişi ortak bilet alımlarında %20 indirim hakkı sağlanıyor.
  • 60 yaş ile 65 yaş arasında olan yolculara %20 indirim hakkı, 65 yaş üstü olan yolcuların ise %50 indirim hakkı bulunuyor.
  • 7-12 yaş arasında olan çocuklara %50 indirim uygulanır ve 7 yaş altındaki çocuklar eğer ayrı seyahat koltuğunda seyahat etmezlerse ücret ödemiyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.