DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Üniversite Senatosundan 10. Yıl Açıklaması

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu, üniversitenin kuruluşunun 10. yıl dönümü münasebetiyle bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 29 Mayıs 2007 Salı günü 26536 sayılı Resmi Gazete ile yürürlüğe giren 5662 sayılı Kanun’la kurulmuştur.

Bugün gururla, onurla ve daha çok çalışma azmiyle Üniversitemizin 10. yılını tüm Üniversite mensuplarımızla kıvanç içinde kutluyoruz. 10 yıl önce bugün kökleri bu topraklara salınan Üniversitemiz, her geçen yılda gerek akademik ve idari kadro gerekse fiziksel imkânlar noktasında ilerlemeye ve var oluş sebebi olan kalkınmaya sağlayacağı katma değer ile öncelikle ilimize, daha sonra ülkemize ve temelde tüm dünyaya faydalı bir kurum olabilmek adına çalışmaya devam ediyor.

Değer üreten, değer katan ve belki de en önemlisi bilimsel ahlakı ve sorgulamayı bilen bireyler yetiştiren bir kurum olmak adına verdiğimiz bu gayrette her zaman yanımızda olan tüm Bilecik bürokrasisine, Bilecik’te bizimle birlikte daha iyiyi ve daha güzeli hedefleyen tüm Bilecik halkına, ilk günden beri büyük özveri ile çalışan akademik ve idari arkadaşlarımıza ve en önemlisi adımızı ve hedeflerimizi her yerde duyuran değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Daha nice on yıllar sağlıklı, mutlu ve aklın çizdiği yolda ilerlemek ümidiyle.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.