DOLAR
32,5816
EURO
34,9067
ALTIN
2.438,06
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

BİLECİK BELEDİYESİ RAMAZAN MUKABELELERİ BAŞLADI

BİLECİK BELEDİYESİ RAMAZAN MUKABELELERİ BAŞLADI

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından bu yıl 7.’si gerçekleştirilecek olan Ramazanı Şerif Mukabele programları kapsamında mahalle sakinlerimiz bir araya gelerek, Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendiriyor.

Bilecik Belediyesi, mahallelerimizdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu ile mahallelilik bilincinin oluşmasına büyük katkılar sağlayan ve anlamlı bir geleneğin sürdürülmesine olanak sağlayan Ramazan Mukabeleleri ile bütün mahallelerdeki komşuları bir araya getiriyor.

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Görevlisi Gassal Fatma Yılmaz, bütün mahallelerimizde büyük bir ilgiyle gerçekleştirilen mukabeleler hakkında bilgiler verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır güzel ve anlamlı bir geleneğin daha sürdürüldüğünü belirterek, yaptıkları faaliyetler hakkında şunları söyledi:

‘’Çok şükür bu yıl da Ramazan ayını en güzel şekilde karşılama ve verimli bir şekilde değerlendirme adına Ramazan mukabelelerimize başladık. ‘Bilecik Belediyesi olarak güzel ve anlamlı bir gelenekte 7. yılımızı tamamladık. Mezarlıklar Müdürlüğü olarak bu anlamda üzerimize düşen görevleri yaptık ve Ramazan ayına hazırız. Mahalle sakinlerimizden gelen yoğun ilgi ve talep karşısında bu yıl da Ramazan ayı mukabele programlarını gerçekleştireceğiz. Buradaki amacımız öncelikle bu kutsal zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirmektir. Bu anlamda; Hürriyet Mahallesi, Osmangazi (TOKi), İsmetpaşa, Beşiktaş, Ertuğrulgazi Mahalle Konakları ile Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezimizde mukabelelerimiz devam edecek. Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü adına hemşehrilerimizin Ramazanı Şerifini tebrik ediyor ve bütün hanımefendileri, mahalle konaklarımıza bekliyoruz. Bizlere bu anlamda yıllardır katkı sunan bizce gönüllerimizin başkanı Selim Yağcı ve şu an görevi başında olan Belediye Başkanımız Nihat Can ve ilgili müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Cenabı Allah, bizleri bu güzel zaman dilimindeki güzel amellerden en iyi şekilde faydalananlardan eylesin ve bizleri Ramazan Bayramına kavuştursun’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.