DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Hizmette ve Lezzette İddialı; Şeker Et

Hizmette ve Lezzette İddialı; Şeker Et

Bilecik’in et sektöründeki başarılı markalarından Şeker Et, Entegre Tesisi, yan tarafında açılan restaurant kısmıyla da Bilecik halkına kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor.

Niyazi Şeker tarafından 1987 yılında  kurulan Şeker Et ve Et ürünlerinin sektördeki yatırımlarını arttıran oğulları Olcay,Gencay  ve Tuncay Şeker, 2015 yılında Avrupa Standartlarına uygun 5000m2 arazi üzerinde 2000m2 kapalı alana sahip et entegre tesisi ve sıcak satış restaurant projesini hayata geçirerek, sektörün başarılı üretici firmalarından biri haline geldi.

Aşağıköy Köyü İstanbul D100 Karayolu üzerinde bulunan Şeker Et entegre tesisi, üretimden halka satışın en seri ve kaliteli şekli ile Bilecik halkının karşısına çıkıyor. iSO 9001 , İSO 22000, HACCP kalite belgeleri ve helal kesim  sertifikaları ile Avrupa standartlarında üretim yapan Şeker Et Tesisi;  Bilecik’teki kalite, özen ve hijyen odaklı üretimin en önemli adreslerinden.

Üretim merkezinin hemen yanında faaliyete geçen tesis restaurantı da zengin menüsü, güler yüzlü ve uzman personeli, şık ve rahat dizaynı ile tüketicinin büyük beğenisini topluyor. Restaurant kısmında bulunan çocuk oyun alanı ve mescit de tesis misafirlerine büyük rahatlık sağlıyor.

ŞEKER:“EKONOMİK, LEZZETLİ VE YERİNDE TÜKETİM SUNUYORUZ”

Basın mensuplarına Entegre Üretim ve Satış Merkezini yerinde tanıtan  tesis sahibi Olcay Şeker, tesis veterineri Satı Eldemir ile birlikte  merkezin üretimden satış noktasına  kadar olan süreci hakkında detaylı bilgiler verdi.

Baba mesleklerini sürdürmekten gurur duyduklarını belirten Şeker, “Biz Bilecik halkı için ekonomik, lezzetli ve ürünü yerinde tüketebileceği bir tesis yaptık ve bunu Allah nasip ederse Bilecik’in markası olarak büyümek  istiyoruz” dedi.

Tesiste ayda 20 ton kırmızı et, yaklaşık 80 ton da beyaz et üretimi yapıldığını söyleyen  Şeker, “ Has Tavuk’un Bilecik bayisiyiz. Kendi besihanemiz de var. Hayvanlarımız burada işlem gördükten sonra soğuk hava depolarımıza oradan da paketleme ve sevkiyata gidiyor. Üretim merkezimizin hemen yanında  toptan fiyatına perakende satış yapıyoruz. Ayrıca işletmeye yeni açtığımız restaurantımızda da sıcak servis yapma imkanı yakaladık. Bu şekilde tam entegre hizmeti veren tesisimizdeki en güzel ve en önemli farklarımızdan biri de Bilecikli  halkımıza uygun fiyata yüksek kalite sunabilmek. Çarşı merkezinde olan yerimizin ardından faaliyete geçirdiğimiz tesisimiz ile beraber ilimize de büyük bir yatırım sağladığımıza da inanıyorum. Şeffaf üretim ve servisin en kaliteli ve uygun fiyatlı hali ile tanışmak isteyen herkesi de tesisimize davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.