DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
BIST
9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

“Bedava peynir sadece fare kapanında olur”

Satış Gurusu Randy Gage:“Bedava peynir sadece fare kapanında olur”

Dünyanın en önemli Doğrudan Satış eğitmenlerinden biri olan Randy Gage ve Mega Holding’in 50’den fazla ülkesindeki tüm satış organizasyonundan sorumlu Dünya Başkanı Dr. Hedi Khezrzadeh 6-8 Ekim tarihinde Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte Network Marketing, Satış Teknikleri ve Etkili Liderlik üzerine eğitim verecek.

“Para mutluluk satın almaz, ama fakirliği de almaz” sözü ile dünyada doğrudan pazarlama gurularından biri haline gelen Randy Gage, 3000 girişimciye seslenmek için Türkiye’ye geliyor.

Gelişmekte olan bir çok ülkede doğrudan pazarlama sektörünün filizlerini atan Randy Gage, Mega Grup Bilişim tarafından düzenlenen Star Talk Event etkinliği kapsamında 6-8 Ekim tarihleri arasında Türkiye’de olacak. İnsanları daha verimli çalışma şekillerine sevk etmek için tüm dünyada motivasyon konuşmaları yapan Randy Gage, Amerika’da kitapları en çok satılanlar listesinde olan ayrıca dünya genelinde 25 dile çevrilen 8 kitabı ile milyonlarca adetlik satış gerçekleştirdi.

Satış yapmayı anlatacak

Ticaret hayatında her müteşebbisin satış yapma tekniklerini bilmesi gerektiğini savunan Randy Gage, Star Talk Event kapsamındaki konuşmasında doğru ve pratik satış eğitiminin kriterlerini anlatacak. Dünyanın en önemli satış eğitmenlerinden biri olarak kabul edilen Randy Gage, bedava peynirin sadece fare kapanlarında olduğuna inanıyor.

İşsizlik sorununa direkt olarak çözüm getiren doğrudan pazarlama sektöründe başarılı olmak için sağlam temellere dayalı konuşmalar yapan Randy Gage, 6-8 Ekim tarihleri arasında Kuşadası’nda 3000 girişimciye hızlı, tempolu, eğlenceli ve daha çok gelir elde edebilecekleri satış teknikleri eğitimi verecek.

Randy Gage’in, dünyada on binlerce insana motivasyon katan sözlerinden bazıları ise şu şekilde:

 

  • Mağdur veya kazanan olabilirsiniz, ama ikisi birden olamazsınız.
  • Olmak istediğin biri gibi olmak istiyorsan, eskiden olduğun kişinin gitmesine izin vermek zorundasın.
  • Para kıtlığı yoktur, sadece fikir kıtlığı vardır.
  • İntikam, sevginin içeri girmesinden önce çıkarılmalı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.