DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Başkan Bakıcı, Yerel Yönetim Marmara Bölge Toplantısına Katıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yerel Yönetim Marmara Bölge Toplantısına Katıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Kocaeli’nde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Marmara Bölge Toplantısı’na katıldı.

            Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol KAYA’nın katılımı ile gerçekleştirilen AK Belediyeler 2019 Yolunda Yerel Yönetimler Marmara Bölge Toplantısı’na katıldı. Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bir otelde düzenlenen toplantısıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol KAYA, başta Afrin olmak üzere, tarihin en derinliklerinden bugüne kadar bu vatan için, bu bayrak için şehit düşenleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. “Belediyecilik sadece hizmetle değil, halkla gönül bağı kurduğunuzda şehrin arkanızdan geleceğini zaten göreceksiniz.” diyen KAYA, 2019’a giderken artık seçimin başladığının söylenilebileceğini aktardı. Yol haritasını gözden geçirmek, hedeflerde nerede olunduğunu, eksiklikleri, fazlayı görmek ve hizmetle olan hikâyelerini toparlayıp, gönülle ilgili hikâyelerini daha güçlü hale getirmek için 2019’dan önce son rötuşları yapmak için bir araya geldiklerini dile getiren KAYA, buradan merkezi hükümete beklentileri ileteceklerini vurguladı. Marmara Bölgesi’nde hizmet veren tüm belediye başkanlarını buluşturan zirvede şehir ve yerel yönetimlere dair projeler ve çalışmalar anlatıldı. İki gün süren toplantıların ardından toplantı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya Bey’in Başkanlığında 2019 Yolunda Ak Belediyeciliği istişare ettik. Güçlü Bozüyük Güçlü Türkiye İçin Çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.