DOLAR
32,4809
EURO
34,9665
ALTIN
2.435,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN BAKICI CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI

BAŞKAN BAKICI BİLECİK’TE DÜZENLENEN CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI

Bilecik Valisi Tahir BÜYÜKAKIN’ın Cumhuriyetin 94. kuruluş yıldönümü dolayısıyla eşi Figen BÜYÜKAKIN ile birlikte verdiği resepsiyona Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI eşi Emine BAKICI ile birlikte katıldı.

  1. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığında düzenlenen resepsiyona Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk YÜCEL, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma ÇOBAN, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kamil KAYA, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Müslüm AKDOĞAN, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nurgül ÖZBAY, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İNCE, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul NAMAL, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, belediye başkanları, daire müdürleri, siyasi parti il başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle şehit ve gazi aileleri katıldı.

Eşi Figen BÜYÜKAKIN ile birlikte davetlilerle sohbet eden Vali BÜYÜKAKIN, burada yaptığı konuşmada, milli bayram ve günleri halkın katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlamak istediklerini belirterek: “Cumhuriyetin ortak bir değer olduğunu, hep birlikte görüşlerimiz ne olursa olsun ortak değerimiz ‘Cumhuriyettir’ demek için, cumhuriyete hep birlikte sahip çıkmak, vatanın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak ve vatanın ilelebet payidar olması için hep birlikte olacağız. Zor günlerden geçiyoruz. Çünkü dünya zor günlerden geçiyor. Her tarafımızda ateşler yanıyor, hesaplar yapılıyor. Bizde bu hesapların arasında varlığımızı devam ettirmek, daha güçlü bir şekilde kendimizi geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Fikir ayrılıklarını, görüş ayrılıklarını, aramızdaki problemleri bir kenara bırakıp ülkenin, milletiyle beraber bölünmez bütünlüğü için tek yürek olmak, bir olmak, diri olmak zorunda olduğumuz bir zaman diliminden geçiyoruz.  İnşallah bu badireden de bir kez daha başarıyla çıkacağız. Ülkemiz 21. yüzyılda da daha da güçlenerek eskisinden çok daha güçlü bir şekilde varlığını devam ettirecek. Bu zor günler geçecek. Ümidimizi kaybetmememiz lazım. Bunun en büyük sırrı da birlik ve beraberlikte. Bizim ülkemiz geçmişte olduğu gibi gelecekte de varlığını güçlü bir şekilde devam ettirecek. Bugün itibariyle özellikle anılması gereken kuşkusuz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları. Onları böyle güzel vatanı emanet ettikleri için saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum. Tüm şehit ve gazilerimizi bize bugün bu topraklarda huzur içinde yaşamayı mümkün kılan, bize bu toprakları bırakan atalarımızı, dedelerimizi, minnetle ve şükranla anıyorum.”

Resepsiyon, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Bandosu eşliğinde 10. Yıl Marşı’nın söylenmesiyle sona erdi.

Resepsiyona Bozüyük Kaymakamı Hasan YAMAN ile birlikte katılan Başkan BAKICI resepsiyon ile ilgili olarak “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile ilimizde düzenlenen resepsiyona katılarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.