DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAKICI; ” ÇALINMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

BAKICI; ” ÇALINMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın haftanın büyük çoğunluğunda eşi ile birlikte gerçekleştirdiği ev ziyaretleri devam ediyor.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte bugün de Çarşı Mahalle ve Yediler Mahallesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ev ziyaretleri programı kapsamında ilk olarak Çarşı Mahalle’de ikamet eden Ayşe Uçar’ın evine konuk olan Başkan Bakıcı, sıcak bir sohbet ortamında vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayarak, talepler doğrultusunda notlarını aldı. Başkan Bakıcı bir sonraki ziyaretinde ise Ercan ve Nurten Cingöz çiftinin evine misafir oldu. Çevrede oturan vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Başkan Bakıcı, vatandaşlar ile yüz yüze yapılan görüşmeler ve onların taleplerinin birinci ağızdan dinlenmesi çok önemli dedi.  Çarşı Mahalle’deki ziyaretlerine Sami Sevim beyefendiye geçmiş olsun ziyareti ile devam etti. Vatandaşlar ile yakından ilgilenen Başkan Bakıcı, her türlü ihtiyaçlarında Bozüyük Belediyesi olarak sonuna kadar vatandaşlara hizmet edeceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Demirhan ailesinin evine de konuk olurken, askerlik görevini tamamlayıp evine dönen Fatih Demirhan’a hoş geldin ziyaretinde bulundu. Asker yolu gözleyen tüm anne babaların biran önce evlatlarına kavuşmasını dileyen Başkan Bakıcı, aynı apartmanda bulunan Meryem teyzeye konuk olarak elini öpmeyi ihmal etmedi.  Ziyaretler Fatma- Selim Pamuk çiftinin evinin ardından, Ümmühan Cantay ve çocuklarının evlerine konuk olması ile devam etti. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ziyaretleri sırasında evlerde bulunan çocukları sevindirmeyi  ihmal etmezken, minikler ve Başkan Bakıcı arasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ziyaretlerinde son olarak  Gazimiz Muharrem Kurt ve ailesinin evine konuk oldu. Gazi Muharrem Kurt ve ailesi ile sohbet eden Başkan Bakıcı, gazimizin devam eden tedavisi hakkında bilgi aldı. Ev ziyaretleri sırasında pek çok eve konuk olan Başkan Bakıcı, Bozüyük’te çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda üzerlerine düşen her şeyi yapacaklarını söyledi. Vatandaşlar kendilerini ziyaret eden Başkan Bakıcı ve Eşi Emine Bakıcı’ya teşekkür ederek, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.