DOLAR
32,4910
EURO
34,9434
ALTIN
2.431,05
BIST
9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

AK PARTİ SKM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ SKM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) toplantısı, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, ilçe belediye başkanları, ilçe ve belde belediye başkan adayları, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, SKM Başkan Ufuk Çakmak, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

Milletvekili Selim Yağcı, toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’Sevdası AK, davası hak olan hizmet yolculuğunda şehrimizi 2023 vizyonuna taşıyacak olan AK Partimizin teşkilat mensuplarıyla İl SKM toplantısı gerçekleştirdik. Felsefemizin filizlendiği bu kutlu topraklarda İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın anlayışıyla Bilecik İçin Hizmet Aşkımız Hiç Bitmeyecek’’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Nihat Can ise gerçekleştirilen toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’AK Davamıza gönül vermiş teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla SKM Çalışmaları kapsamında verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Tevazu, Samimiyet ve Gayret’’ diyerek çıktığımız bu kutlu yolculuğumuz hayırlı ve uğurlu olsun. Hedef 11 diyoruz ve hiç durmadan dinlenmeden 31 Mart gününe kadar çalışacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.