DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı Ertelendi

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı Ertelendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, aday tanıtım toplantısının ertelendiğini duyurdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu hafta sonu yapılması planlanan aday tanıtım toplantısının şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla ertelendiğini duyurdu.

Bilindiği üzere 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde aday belirleme çalışmalarının devam ettiği AK Parti’de bu hafta sonu aday tanıtım toplantısı yapılması planlanıyordu. Pençe-Kilit Harekatı Bölgesinden gelen şehit haberlerinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajla aday tanıtım toplantısının ertelendiğini duyurdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, ” Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

  1. Ahmet Kesim dedi ki:

    Ak Parti eğer 2bin nüfuslu belediyeyi 15 yıl yönetip tek proje olarak havuzu gösteren birini aday gösterirse bu seçimi de önceki gibi altın tepsine sunarız. aday adayları arasında projesiyle vizyonuyla duran bir kişi bile yok.