DOLAR
32,5249
EURO
34,8093
ALTIN
2.422,22
BIST
9.742,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

81 İLİMİZDEN KADIN MUHTARLAR BİLECİK’TE BULUŞUYOR

81 İLİMİZDEN KADIN MUHTARLAR BİLECİK’TE BULUŞUYOR

Kadın Muhtarlar Derneği, Bilecik Valiliği ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde düzenlenen programda ülkemizin 81 ilinden kadın muhtarlar Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’te buluşuyor.

‘’81 İl Tek Yürek Olacağız’’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte Kadın muhtarlar, Bilecik ve ilçelerinde iki günlük programa katılıyor.

19 Ekim Cumartesi günü başlayan etkinlikte ilimizin 81 ilinden gelen kadın muhtarlarımız iki günlük programları kapsamında Bilecik, Osmaneli, Bozüyük, Pazaryeri ve Söğüt ilçelerimizdeki tarihi ve kültürel yerleri gezecek.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’81 İLDEN KADIN MUHTARLARIMIZI BİLECİK’TE AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUK’’

Kadın Muhtarları ilimizde ağırlayan Belediye Başkanı Nihat Can, ülkemizin 81 ilinden Bilecik’e gelen kadın muhtarları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek; ‘’Bugün Dirilişin,Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Bilecik ve ilçelerinde birbirinden değerli kadın muhtarlarımız ağırlamış olmanın mutluluğunu yaşadık. Kadın muhtarlarımız Bilecik’imiz başta olmak üzere, ilçe ve beldelerimizdeki güzellikleri görüp gezecekler. Yani Bilecik’te kadın muhtarlarımızın güzel bir dayanışmasını gördük. Onlara ilimizi tanıtma imkanı bulduk. Rehber arkadaşlarımız ilimizin tarihi ve kültürel değerlerini anlatma imkanı buldu. Ben böyle güzel bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan bütün paydaşlara teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü tekrar kutluyorum’’ ifadelerini kullandılar.

Kadın Muhtarlar da Ecdad diyarı Bilecik’te oldukları için duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Heyet ilimizdeki Şeyh Edebali Türbesi, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, Tarihi Saat Kulesi, Sultaneli Osmanlı Sokağı ve Belediye Sarayı’nı gezdikten sonra Osmaneli ilçemize geçerek, oradaki güzellikleri görme imkanı buldular.

Sultaneli Osmanlı Sokağında alışveriş yapan Kadın Muhtarlar ilimizde bir gece konakladıktan sonra gezileri kapsamında 20 Ekim Pazar günü de Bozüyük, Pazaryeri ve Söğüt ilçelerimizi ziyaret ederek, buradaki doğal güzellikler ve tarihi yerleri gezme imkanı bulacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.