DOLAR
32,4917
EURO
34,7613
ALTIN
2.481,38
BIST
9.493,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

2018-2019 BİLECİK AV KOMİSYONU KARARLARI ALINDI

2018-2019 BİLECİK AV KOMİSYONU KARARLARI ALINDI

İlimiz Av Komisyonu, Vali Yardımcısı Burhan TERZİOĞLU başkanlığında, Valilik Binası Toplantı Salonunda toplandı. Toplantı; İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Yusuf ARIK, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürü Osman BAT, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Şube Müdürü Hasan KOCATEPE, Orman İşletme Müdürlüğünden Mühendis Ömer Süha CEYLAN, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Erkal GEDİKLİ, İl Hayvanları Koruma Kurulu temsilcisi Berrin DEMİRCİ ile avcı üyeler Tahsin ÜNVER, Nurettin OYDU ve Mehmet ÇUBUKÇU’nun katılımları ile gerçekleştirildi. Ayrıca toplantıya Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdür Yardımcısı Hakan MUMCUOĞLU ve Av Yaban Hayatı Şube Müdürü Hidayet TOPÇU da katıldı.
Av ve yaban hayatının sürdürülebilir yönetimi için il av komisyonlarının alacakları kararların hayati önem taşıması nedeniyle avcı üyelerin de katılımı ile 2018-2019 av dönemindeki kararlar üzerinde titizlikle görüşülmüş ve aşağıdaki başlıklarla ilgili kararlar alınmıştır.

o Komisyonca Avlanmasına İzin Verilen Av Hayvanları ve Avlanma Süreleri
o Komisyonca Avına İzin Verilen Av Hayvanlarının Avlanma Limitleri
o Komisyonca Koruma Altına Alınan Av Hayvanları
o Komisyonca Yasaklanan Avlanma Usul ve Şekilleri
o Komisyonca Yasaklanan Avlanma Araç ve Gereçleri İle Özellikleri
o Mücadele Maksatlı Avlanma Esas ve Usulleri
o İl Av Komisyonunca Avlanmanın Yasaklandığı Sahalar

Avcı üyelerin ve diğer katılımcıların katkıları, ilimizdeki av yönetiminin başarılı bir şekilde yürütülmesinde etken olup onların görüşleri ile karar şekillenmiştir. Toplantıda ayrıca Bölgesel Avcı Üye Asil ve Yedek Üye Seçimi yapılmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.