DOLAR
32,5063
EURO
34,6100
ALTIN
2.491,28
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C

Yurt Dışından Gelen Öğrenciler Belediyemizi Ziyaret Etti

Yurt Dışından Gelen Öğrenciler Belediyemizi Ziyaret Etti

 

Bilecik Atatürk İlkokulu’ nun  SHAPE “Strong Health, Happy People” isimli Comenius Okul Ortaklıkları Projesi kapsamında yapılacak faaliyetler için hafta boyunca Romanya, Slovenya, Belçika, Estonya, Polonya ve İspanya ‘dan 14  öğrenci ve  19 öğretmenden oluşan heyet, Bilecik Belediye Sarayını ziyaret ederek, Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik ile görüştü.

 Başkan Yardımcısı Tetik, Belediye Başkanı Selim Yağcı adına, ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, heyete teşekkür etti.

Bilecik ve belediye çalışmaları hakkında heyete bilgi veren Tetik, Bilecik’i ”Taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek, kuruluş ve kurtuluş şehri” olduğunu kaydetti.

Heyetin öğrencilerden oluşmasından dolayı Bilecik Belediyesi’nin eğitime yönelik destekleri hakkında bilgi veren Tetik, şunları kaydetti:

”Belediye olarak öğrencilerimize okuma yazma setleri dağıtıtarak, ailelerine ufak da olsa bir yardım sağlamak ve öğrencilerimizin de gelişimine katkı sağlamak adına güzel çalışmalarımız var. Her yıl dağıttığımız eğitim setleriyle öğrencilerimizin yüzlerini güldürüyoruz. Yine çalışmalarımız kapsamında her okula  çocuk parkları kazandırdık. Öte yandan okul bahçelerini düzenleme konusunda çalışmalarımız var. Öğretmen odalarının düzenlenmesine yönelik çalışmalarımız ise devam ediyor. Bundan sonraki süreçte okullarımızın eksikliklerini giderme noktasında girişimlerimiz devam ediyor.”

Tetik, heyetin şehir hakkındaki sorularına da cevap verdi.

Ziyaret, Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik’in konuklara üzerinde Osmanlı Arması ve Bilecik Belediyesi logolu bardaklar hediye ederek, fotoğraf çektirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.