DOLAR
32,5338
EURO
34,9037
ALTIN
2.429,27
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Osmangazi Mahalle Muhtarı Baydur’dan Selim Yağcı’ya Teşekkür

 

Osmangazi Mahalle Muhtarı Baydur’dan Selim Yağcı’ya Teşekkür

Bilecik Osman Gazi Mahallesi Muhtarı Mustafa Baydur, Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya mahallelerine yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Baydur, Başkan Selim Yağcı’nın yaptığı hizmetlerden hem kendi mahallesinin fayda gördüğünü hem de komşu mahalleler büyük yararlar gördüğünü belirtti.

Konuşmasına, ”Başkanımız Selim Yağcı’nın mahallemize yaptığı bütün çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başlamak istiyorum” ifadeleriyle başlayan Baydur, şunları kaydetti:

”Belediye Başkanımız Selim Yağcı, gerek şehirde yaşayan vatandaşları gerek sivil toplum kuruluşları temsilcilerini belirli aralıklarla bilgilendirdiği gibi biz muhtarları da yapılan çalışmalar hakkında çeşitli vesilelerle bilgilendiriyor. Başkanımız Selim Yağcı, yine bu bilgilendirme toplantıları kapsamında bizlere araç tahsis ederek, yapılan çalışmaları bir bir gezerek, bilgi verdi. Ben Osman Gazi Mahallesi Muhtarı olarak Başkanımızın bizi bilgilendirme çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum. Çünkü bizlerin de mahalle muhtarı olarak vatandaşlarımıza çeşitli konularda bilgi verip, yardımcı olmamız gerekiyor.  Başkanımızın mahallemize yaptığı hizmetlere, yaptığı Mahalle Konağı ile başlayabiliriz. Mahalle konağımızda gerçekten çok faydalı çalışmalar yapılıyor. İnsanlarımız burada bir araya gelerek, komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor.Mahalle konaklarımızda bayanlarımız çok güzel meslekler öğreniyor,vakitlerini verimli geçiriyorlar. Daha sonra mahallemize yapılan Karasu Rekreasyon Alanı ya da benim tabirimle ”Yeşil Vadi” gerçekten çok büyük ve güzel bir proje. Öte yandan Başkamınızın eğitime destek çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy’un istinad duvarının yapılması, araç park yerlerinin düzenlenmesi ve top sahasının yeniden düzenleneceği müjdesi beni ve mahallemizde büyük bir sevinç yaratmıştır.” dedi.

İstasyon Mahallesi’nde de güzel çalışmaların olduğunu belirten Baydur, şöyle devam etti:

”Başkanımızla birlikte daha sonra Devlet Demiryolları çalışmalarının bulunduğu alanda incelemelerde bulunduk. Burada gerçekten güzel ve önemli çalışmalar yapılıyor. Öyle ki gerekli onarımlardan sonra burasının Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi  ve Bilecik Belediyesi ile yapılacak bir işbirliği sonrasında şehrimizin tarihi ve kültürel tanıtımının yapılacağı bir merkez haline dönüştürülmesi bizleri ayrıca sevindirmektedir.  Bununla birlikte  İstasyon Mahallesi’ndeki köprü genişleme çalışmaları ve yapılan alt geçit sayesinde öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız daha güvenli ve rahat bir ulaşım elde etmiş oldu.”

BAYDUR: ‘’BÖLGEMİZ BİLECİK’İN EN ÖNEMLİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELİYOR’’

İstasyon Mahallesi’ne yapılan alt geçit ile birlikte Karasu Yaşam Alanı gibi güzel bir tesisle aralarındaki bağın oluşturulduğunu dile getiren Baydur konuşmasını şöyle sürdürdü:

”Başkanımız Selim Yağcı’nın mahallemize yaptığı bu hizmetlerden dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. Aslında Başkanımızın bize bu projelerin yanında yaptığı en önemli çalışma, yapılan alt geçit ile mahallemizin ve Karasu Yaşam Alanı ve orada bulunan Kapalı Spor Salonu, Su Eğlence Dünyası, Aile Dinlenme Yerleri, Go-Kart Pisti, Basketbol ve Futbol Sahaları ile Tenis Kortu gibi onlarca güzel eserin bulunduğu bir alan ile bağlantıyı kurmuş olmasıdır. Bu alt geçit oraya geçişi rahatlatmıştır. Bu proje, mahallemizin Karasu Yaşam Alanı ile bağlantısını kurmuştur ve bundan dolayı çok mutluyuz. Proje kapsamında yapılan yaklaşık 2 bin 500- 3 bin kişilik Kapalı Spor Salonu mahallemize yapılan bir başka güzel hizmettir. Bu büyük dev projelerin yanında mahallemizde yapılan birçok başka hizmetten de bahsedebilirim. Mesela mahallemizdeki yolların beton asfalt ile kaplanması, dolmuş duraklarının yenilenmesi yapılan güzel hizmetlerdendir. Öte yandan mezbahanın yeni yerinde hizmete girmesi hem Karasu Yaşam Alanı için hem de insanlarımız için çok güzel olmuştur. Yapılan bu hizmetleri başlıklar halinde tekrar dile getirip konuşmamı sonlandırmak istiyorum. Başkanımızın mahallemize ve komşu mahallemize yaptırdığı,  Bilecik Belediyesi Şehirler Arası Otogar, Karasu Yaşam Alanı ve içinde bulunan birçok sportif tesisler,  Hızlı Tren İstasyonu, TOKİ Üst Geçit ve İstasyon Mahallesi Alt Geçit çalışması, Bilecik Belediyesi Mezhabası, Mahalle Konağı, Su Eğlence Dünyası,  ve okullarımıza yapılan eğitim alanındaki desteklerinden dolayı  Osman Gazi Mahalle Muhtarı olarak kendim ve mahalle sakinlerim adına,  Başkanımız Selim Yağcı’ya tekrar teşekkür ediyor, hizmet ve başarılarının devamını diliyorum. ” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.