DOLAR
32,5556
EURO
34,9560
ALTIN
2.459,17
BIST
9.885,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BİLECİK BELEDİYESİ MİNİBÜS HATTI YÜKSEK HIZLI TREN SEFERLERİNE 1 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

BİLECİK BELEDİYESİ MİNİBÜS HATTI YÜKSEK HIZLI TREN SEFERLERİNE 1 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Bilecik Belediyesi Minibüs hattı, Yüksek Hızlı Tren seferlerine 1 Haziran 2015 tarihinde başlıyor.

İlimizi, İstanbul, Kocaeli, Adapazarı, Eskişehir, Ankara ve Konya gibi metropol şehirler ile bağlantısını kuracak olan Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 Haziran’da başlıyor. Buna eş olarak ise Bilecik Belediyesi Minibüs hattı da vatandaşlarımızın bu anlamdaki ulaşımlarını eş zamanda sağlamaya başlayacak.

H1 Minibüs Hattı ile gerçekleştirilecek olan ulaşım ağı; Yüksek Hızlı Tren Garı’ndan başlayarak, TOKİ, Küçük Sanayi, Organize Sanayi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve KYK Yurdu arasında vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayacak.

1 Haziran Pazartesi günü KYK Yurtlarından, saat: 07:00’de başlayacak olan seferler, gece 24:00 saatlerine kadar çalışacak. Yine aynı şekilde seferler Yüksek Hızlı Tren Garından saat: 07:15’ten başlayarak, şehir merkezi ve KYK Yurtlarına kadar, vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayacak.

Bilecik M Plakalı Minibüsçüler Derneği Başkanı Erol Düzgün’ün verdiği bilgilere göre, Yüksek Hızlı Tren Seferleri şu şekilde gerçekleştirilecek:

-Seferler, Üniversite durağından 07:00’da başlayacak olup saat: 22:30’a kadar, 10’ar dakika ara ile, bu saatten 24:00’e kadar ise 30’ar dakika ara ile gerçekleştirilecek.

-Hafta sonu ise seferler nöbet saatleri içerisinde 15’er dakika aralıklarla gerçekleştirilecektir.

-Yüksek Hızlı Tren Garı’ndan KYK durağına ise seferler sabah 07:15’te başlayacaktır.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Yüksek Hızlı Tren Garı seferleri ile Bilecik Belediyesi Minibüs Hattı seferlerinin vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

YHT MİNİBÜSS

Yorumlar

  1. emel dedi ki:

    gunes tokide oturanlar hızlı trene gitmeye vasıta yok dolmuslar bizim ordan neden kaldırıldı.herkes magdur