DOLAR
32,5135
EURO
34,9476
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

YÜCE RABBİM BİR DAHA BU HAİNLERE, SOYSUZLARA, KALLEŞLERE FIRSAT VERMESİN

”YÜCE RABBİM BİR DAHA BU HAİNLERE, SOYSUZLARA, KALLEŞLERE FIRSAT VERMESİN”
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kayseri’de Erciyes Üniversitesinin ana girişinin yakınında, çarşı iznine çıkan sivil kıyafetli askerlerin de bulunduğu halk otobüslerine yönelik gerçekleştirilen hain saldırı hakkında yaptığı açıklamada; ”Nice hayatların son bulmasına neden olan bu hain saldırılar ve katliamları kınıyor, bu zulme ve haksızlığa karşı sesimizi en gür şekilde çıkarıyoruz ve Millet olarak bu zorlukları da aşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Mesajında; ”Ülke ve millet olarak zor ve sıkıntılı dönemler yaşadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:
”Hain ve alçak terör örgütü geçtiğimiz hafta İstanbul’daki saldırı ile gönlümüze kor ateşler saldı. Bugün ise Kayseri’de vatani görevlerini yapan askerlerimize yönelik kalleşliklerini bir kez daha sergilediler. Cenabı Allah’tan isteğimiz, ülkemizin birliğine, dirliğine, demokrasisine ve bütünlüğüne yönelik terör saldırısını gerçekleştirenleri kahretmesi ve bir daha alçak saldırıları için fırsat bulamamalarına izin vermemesidir. Saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize, Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Yüce Rabbim bir daha bu hainlere, soysuzlara, kalleşlere fırsat vermesin. Başımız sağ olsun. Yurt içinde ülkemizin, milletimizin dirliğine, birliğine, beraberliğine; huzuruna, barışına yönelik gölge düşürmek isteyen ve istikrarlı büyümesini bozmak niyetinde olanlar olduğu gibi yurt dışında da Türk varlığını kabul etmeyen hain güçlerin destekleri ile gerçekleştirilen bu olayları kınıyorum. Hükümetimiz ve devletimizin kararlı duruşu karşısında bu hainler fırsat bulamayacaklardır. Bu saldırılara karşı en büyük gücümüz millet olarak iri ve diri olmak için birlik ve beraberlik duygularına gereken hassasiyeti göstermektir. Bu duygu ve düşünceler ile gerçekleştirilen bu saldırılarda hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum.”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.