DOLAR
32,5497
EURO
34,9890
ALTIN
2.428,73
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

YENİ TÜRKİYE’DE YENİ BİLECİK ANLATILDI

Taşı Mermer, Toprağı Seramik, Yaprağı İpek; Kuruluş ve Kurtuluş’un şehri Bilecik; TGRT Haber’de yayınlanan ”Yeni Türkiye” adlı canlı yayında anlatıldı.

Bilecik Belediye Sarayı bahçesinde, TGRT Haber kanalında, gerçekleştirilen canlı yayında, şehrin, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri yanı sıra Bilecik Belediyesi’nin çalışmaları ve yeni projeleri anlatıldı.

Meltem Günay’ın sunuculuğunu yaptığı yayında, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ile Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Ali Ercan, Bilecik hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

BİLECİK NÜFUSU AZ DA OLSA NÜFUZU BÜYÜK BİR ŞEHİRDİR

Bilecik’in birçok yönü hakkındaki bilinmeyenlerin anlatıldığı programda, Vali Ahmet Hamdi Nayir, şehrin nüfusu, coğrafi özellikleri, sanayideki durumu ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi hakkında bilgi verdi. Vali Nayir, Bilecik’in çoğu zaman nüfusunun azlığı ile bilinmesine karşılık ekonomi başta olmak üzere birçok alandaki nüfuzunun büyüklüğüne vurgu yaptı. Bilecik’in birçok metropol şehre olan yakınlığın büyük faydalar getireceğine dikkat çeken Nayir, işbirliği içinde şehrin daha güzel yerlere geleceğine inandıklarını kaydetti.

UMUT VAAT EDEN, MUTLU VE HUZURLU ŞEHİR BİLECİK

Belediye Başkanı Yağcı ise gerçekleştirilen Canlı yayında, Bilecik’in Umut vaat eden, mutlu ve huzurlu bir şehir olduğuna vurgu yaptı.

Bilecik’in her yönüyle büyük bir gelişim ve değişim içinde olduğunu dile getiren Başkan Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi’nin vizyon çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Bilecik’in son dönemdeki gelişimini örnekler vererek açıklayan Yağcı, şunları kaydetti:

Bilecik, gerçekten tarihi referansları iyi olan güzide bir şehrimiz. Bizler de böyle güzide bir şehre hizmetkar olmanın mutluluğunu ve hazzını yaşıyoruz. Bilecik birçok yönüyle sayısız güzellik ve özellikleri içerisinde barındıran bir şehrimiz. Ancak maalesef bu zamana kadar bu güzellik ve özellikler yeteri kadar kullanılamamış ve tanıtımı yapılamamış. Bizler görev süremiz içinde bulunan 3. dönemde şehrimizin tanıtımına ilişkin çalışmalara ağırlık vereceğiz. Göreve geldiğmiz günden itibaren şehrin kentsel dokusuna uygun bir alt yapı çalışması ile kentimizin en önemli bir ihtiyacını gidermiş olduk. Öte yandan Bilecik, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre umut vaat eden, mutlu ve huzurlu bir şehir.”

Başkan Selim Yağcı yayında ayrıca şehir için yapacakları projeler hakkında da detaylı açıklamalarda bulundu.

DSC_4197

DSC_4194

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.