DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

ÖĞRENCİLER YARARINA BİR KERMES DAHA AÇILDI

Bilecik Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu’nda okuyan öğrenciler yararına, kermes açıldı.

Bilecik Kültür Sitesinde gerçekleştirilen kermesin açılışına, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kandil, Bilecik Belediye Meclis üyeleri, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrenciler yararına açılan kermeste yaptığı konuşmada, Bilecik’te her gün birbirinden güzel ve faydalı çalışmaların gerçekleştirildiğini söyledi.

Derneklerin, gerçekleştirdiği sosyal projelerin önemine değinen Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Gerek şehrimizde gerek ülke çapında derneklerimiz birçok güzel çalışmaya imza atıyor. Bu anlamda gönüllü olarak bir araya gelen insanlarımız, çocuklarımızın manevi ve milli duygularla yetiştirilmelerine katkı sağlayacak böyle güzel girişimlerde bulunuyorlar. Bu tür çalışmalarda emeği geçen herkese tebriklerimi bildirir, teşekkür ederim.” dedi.

Geniş ürün yelpazesinin yer aldığı kermes, 6 gün boyunca açık olacak.

DSC_4174 DSC_4182 DSC_4162

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.