DOLAR
32,4984
EURO
34,6114
ALTIN
2.481,57
BIST
9.577,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Yargıtay ve Danıştay üyelerinden Bilecik’e ziyaret

Yargıtay ve Danıştay üyelerinden Bilecik’e ziyaret

Yargıtay ve Danıştay üyelerinden oluşan bir heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın konuğu olarak, Bilecik’teki tarihi yerleri gezerek, bilgi aldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın 3. kez belediye başkanlığı görevine gelişinin tebriki için gerçekleştirilen ziyarette, Yargıtay, Danıştay ve Ankara bürokrasisinde çeşitli görevlerde bulunan Bilal Çalışkan, Ösman Atalay, Abdullah Coş, Hüsnü Uğurlu, Remzi Çolak ve Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fadıl Yıldırım, yer aldı.

Bilecik’in Söğüt ilçesindeki tarihi yerleri gezen heyet sırasıyla, Çelebi Sultan Cami, Sultan 2. Abdülhamit’in eserlerinin bulunduğu Hamidiye İdadisi, Çifte Minareli Cami, Ertuğrul Gazi ve Dursun Fakih Türbelerini ziyaret ederek, bilgi aldı.

Heyet, Bilecik merkezde ise Şeyh Edebali Türbesi, Orhan Gazi Cami, Bilecik Belediye Sarayı ve Saat Kulesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, heyete teşekkür etti.

Bilecik ve belediye çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Selim Yağcı, kendisinin de belediye başkanlığı görevinden önce hakimlik mesleğini yaptığını belirterek, eski meslektaşlarını Bilecik’te görmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Bilecik Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Görevlisi Arkeolog Umut Özdemir’den tarihi yerler hakkında bilgi alan heyet, daha sonra Belediye Başkanı Selim Yağcı ilePelitözü Gölpark’ta yemekte bir araya geldi.

Heyet, Bilecik’teki gezinin ardından Bursa’nin İznik ilçesine hareket etti.

DSC_4789 DSC_4798 DSC_4812 DSC_4818 DSC_4828

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.