DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

VALİ BÜYÜKAKIN, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Tahir Büyükakın, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen toplantıda, mahalle ve köylerin durumlarının yanı sıra madde bağımlılığı ile mücadele konusu da gündeme alındı.
Gençlerin, çocukların zehirlenmesine sebep olan bağımlılık yapıcı madde satanlara geçit verilmeyeceğini belirten Vali Büyükakın, şöyle konuştu:
“Uyuşturucu ve bağımlılık yaratan maddeler çağımızın gençlerimiz ve çocuklarımız açısından en büyük problemlerinden bir tanesi. Bu genç nesil, bu çocuklar bizim geleceğimiz. Bir şekilde bu tacirlerin kapanlarına düşüyor ve zehirleniyorlar. Bu da toplumda kapanmaz yaralara sebep oluyor. Özellikle okulların açılma süreci zehir tacirlerinin ellerini ovuşturmasına sebep olan bir durum. Çocuklarımızın zehirlenmesine müsaade etmeyeceğiz. Gerek kolluk kuvvetleri, gerek öğretmenlerimiz ve mahallelerimizin muhtarlarıyla bu gelecek katillerine savaş açacağız. Sizlerden ricam neslimizin geleceğini garanti altına almak için ne gerekiyorsa yapın. İhbar edin, bana fotoğraflarını ulaştırın hep birlikte bağımlılık ihtiva eden bu ürünleri satanlara engel olalım.”
Muhtarlardan sorumluluk alanları ile ilgili bilgi alan Vali Büyükakın, toplantı sonunda Söğüt Şenliklerini de değerlendirdi.
Vali Büyükakın,“Bu sene 100 bin kişiyi aşkın bir katılım oldu. İnşallah önümüzdeki sene daha güzel bir şekilde Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük  Şenliklerini gerçekleştireceğiz.” dedi.
,
Mahalle muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantı karşılıklı değerlendirmeler ile son buldu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.