DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

VALİ BÜYÜKAKIN : ”BİLECİK’İN RUHU TÜRKİYE’NİN RUHUDUR. BİLECİK OLMAZSA TÜRKİYE OLMAZ”

VALİ BÜYÜKAKIN : ”BİLECİK’İN RUHU TÜRKİYE’NİN RUHUDUR. BİLECİK OLMAZSA TÜRKİYE OLMAZ”

Vali Tahir Büyükakın, 11.11. Bilecikliler Günü’nde 30. yılını kutlayan Kocaeli Bilecikliler Derneği’nin davetlisi olarak Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe katıldı.
Bilecik’te görev yapmaktan, Bilecik’e hizmetten büyük bir gurur duyduğunu ifade eden Vali Büyükakın, şöyle konuştu:
”Bilecik tarihimizle bugünü birleştiren kutlu şehir. Bilecik olmazsa Türkiye olmaz. Bunu samimiyetle söylüyorum. Bilecik’in, Söğüt’ün ruhu Türkiye’nin ruhudur. Bu ruhu Allah üzerimizden eksik etmesin. Bu ruh oldukça hem ülkemiz, hem Bilecik gelişecek. Bizler son dönemde isminden sıkça söz ettiren Bilecik’in bundan çok daha fazlasını hak ettiğini biliyoruz. Bu nedenle Bilecik dizilerle hatırlanan, diziler bitince unutulan bir yer olmasın diye, Bilecik’e olan ilgiyi sürekli tutabilmek amacıyla ”Ulu Çınar 1299”projesini hazırladık. Bu projeyi Cumhurbaşkanımıza sunmak adına gerekli işlemleri başlattık. Bu proje hayata geçtiği taktirde inanın Bilecik bambaşka bir hal alacak.”
Bilecik’te yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Büyükakın, ”3. Organize Sanayi Bölgesi için, Gölpazarı’nda gıda, Yenipazar’da hayvancılık ihtisas alanları çalışmalarımız sürüyor. Turizm odaklı çalışmalarımızda tüm hızıyla devam etmekte. Ben inanıyor ve sürekli ifade ediyorum, sizde inanın ve her yerde ifade edin ki Bilecik önümüzdeki 25 yıllık dönemde Türkiye’nin en hızlı büyüyen şehirleri arasında yer alacak. Çünkü Bilecik’te tarım, hayvancılık, sanayi, turizm her şey olur. İşte bu yüzden bizler Bilecik için daha güzel bir gelecek oluşturmak amacıyla gece gündüz var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.
Etkinliğe Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, İlçe belediye başkanları ve çok sayıda Bilecikli katıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.