DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

ULUSLARARASI TURNUVA ÖNCESİ OSMANELİ BELEDİYESİNE ZİYARET

ULUSLARARASI TURNUVA ÖNCESİ 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR SATRANÇ ŞUBESİ YÖNETİCİ VE SPORCULARI OSMANELİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Çok sayıda branşları arasına satrancı da ekleyen 1308 Osmaneli Belediye Spor, bu branştaki faaliyetlerine de hızla başladı. İlk olarak satranç liglerinde yarışan Ezgi Yılmaz ve Cumhur Babaoğlu’nu takıma hem sporcu hemde antrenör olarak transfer etti. Satranç şubesi yöneticiliğine Halil Oğuz getirildi.

İlk uluslararası şampiyona 24 Ağustos / 3 Eylül tarihleri arasında Girit adasında düzenlenecek olan uluslararası satranç turnuvası ile başlayacak. 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübünü müsabakalarda Ezgi Yılmaz ve Cumhur Babaoğlu temsil edecek.

Turnuva öncesi Belediye Başkanı Münür ŞAHİN tarafından makamda ağırlanan sporculara, formalarını takdim etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Satranca çok hızlı başlangıç yapan 1308 Osmaneli Belediye Spor 8,9, 10 Eylül’de ilçemizde gerçekleşecek olan satranç turnuvasına ev sahipliği yapacak.Osmaneli, 300 sporcunun buluşacağı bir organizasyona ev sahipliği yapacak.Aileleri ile birlikte Osmaneli, 500 kişiyi ilçede ağırlayacak.İlçemizde büyük hareket sağlayacak turnuva, ilçenin tanıtımında büyük bir fırsat olacak.

Son kadınlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye 5.’si olan Ezgi Yılmaz ve Türkiye Satranç Federasyonu Baş Antrenörü ve Dünya Satranç Federasyonu Çalıştırıcısı Cumhur Babaoğlu’yu transfer ederek Türkiye’de iddiali bir kadro oluşturan 1308 Osmaneli Belediye Spor, spor turizminde de Bilecik ilini ve Osmaneli’ni öne çıkardı.

Örnek bir model kurarak 1308 Osmaneli Belediye Spor’u 17 branşta faaliyet gösteren güzide bir kulüp haline getiren Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, yaptığı açıklamada; “Sporda her branşta sporcular yetiştirmek ve üst liglere,milli takımlara sporcular kazandırmak hedefimizdir. “Satranç dalında da hocalarımıza,yöneticilerimize ve sporcularımıza başarılar dilerim dedi.

Başkan Şahin ayrıca 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulüp Müdürü Fikret Atapay’a sporcuları kulübe kazandırdığı için teşekkür etti. Kulübün satranç branşı yöneticisi Halil Oğuz’a, sporcularımız ve hocalarımız Ezgi Yılmaz ve Cumhur Babaoğlu’na başarılar dileyerek birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.