DOLAR
32,3228
EURO
35,0703
ALTIN
2.306,75
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

“TÜRKÜ GECELERİ”NE YOĞUN İLGİ

Bozüyük’te türkü severlere türkülerle dolu güzel bir gece yaşatmak ve genç nesillere kültürümüzü tanıtmak amacıyla ikincisi Yenidoğan Mahalle Konağı’nda düzenlenen “Türkü Geceleri” programı yoğun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi’nin Kent Konseyi iş birliği ile düzenlemiş olduğu programa Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve eşi Emine BAKICI, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Nizamettin ÇAM ve Oğuz SERTLER,  AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı. Salonun tamamen dolduğu ve büyük bir yoğunluk yaşanan programda izleyenler sevilen türkülere eşlik ederek stres attı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI bu programları daha önce de gerçekleştirdiklerini belirterek “Mahalle Konaklarımızı etkin kullanalım, gelelim sizlerle birlikte olalım, geçmişimizde önemli bir yeri olan türkülerimizi hep birlikte söyleyelim istedik. Çünkü türküler ait oldukları yörelerin belirli özelliklerini taşıyor ve insanlarımızın duygularını dile getiriyor” dedi.  Başkan BAKICI’nın ardından sahne alan Belediye Türk Halk Müziği Korosu Şefi Mehmet UYSAL ve ekibi yurdun çeşitli yörelerine ait, birbirinden güzel, tanınan ve sevilen türküleri solo ve koro olarak seslendirdi. Beğeni ile takip edilen “Türkü Geceleri” programının üçüncüsü 16 Ocak 2015 Cuma günü akşamı Yeni Mahalle Konağı’nda yapılacak.

Türkü Geceleri Yenidoğan Mahalle Konağı Yapıldı 2 Türkü Geceleri Yenidoğan Mahalle Konağı Yapıldı 6 Türkü Geceleri Yenidoğan Mahalle Konağı Yapıldı 9 Türkü Geceleri Yenidoğan Mahalle Konağı Yapıldı 11

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.