DOLAR
32,5021
EURO
34,5289
ALTIN
2.495,53
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

BOZÜYÜK’LÜ DARTÇILAR BAŞARILARINI TESCİLLEDİ

Bozüyük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Kış Spor Etkinlikleri kapsamında ve Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde devam eden Dart çalışmalarına katılan Bozüyük’lü Dartçılar şampiyonalarda elde ettikleri derecelerle başarılarını tescillediler.

Geçtiğimiz günlerde Bozüyük Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Kış Spor Etkinliklerinde kullanılmak üzere dağıtılan spor malzemelerinin teslim töreninde bizzat Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirilerek desteklenen Dartçılar başarıdan başarıya koşuyor.

Ankara’da yapılan birçok ilden gelen 30 kulübün mücadele ettiği Türkiye Kulüplerarası Dart Şampiyonası’nda Bozüyük’ü temsil eden Halk Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü turnuvayı 4. olarak tamamladı. Şampiyonanın ilk gününde kulüpler takım halinde yarışarak kulüp bazında sıralamalarını belirlerken ikinci gününde ise sporcular ferdi olarak yarıştılar. Türkiye Kulüpler Takım sıralamasında Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Çelebi Tekvando Spor Kulübü (Ankara), Ankara Sital GSK (Ankara) kulübü gibi 3 Ankara’lı kulübün ardından Bozüyük Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü (Bilecik) takım olarak 4. olurken ferdi yarışmalarda ise Yıldız Kızlar’da Ebru Erdoğan 1., Yıldız Erkekler’de Sefa Ateş  2. Ve Genç Erkekler’de ise Yunuscan Yıldırım yarışmayı 3. sırada tamamlamayı başardı.

Daha önce Ankara’da düzenlenen Türkiye Dart Şampiyonası’nın 1. Ayağı’nda Fatma Özgün’ün antrenörlüğünü yaptığı ekipten Yıldız kızlarda Ebru Erdoğan Türkiye birincisi olurken, genç erkeklerde Emre Demir Türkiye ikinci ve üçüncüsü, yıldız erkeklerde Ozan Tiryaki ve Sefa Ateş Türkiye üçüncüsü olmuştu.

Dart1 Dart2 Dart3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.