DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

TÜRKİYE SPASTİK ÇOCUKLAR VAKFI’NA SPORCU DESTEĞİ

TÜRKİYE SPASTİK ÇOCUKLAR VAKFI’NA SPORCU DESTEĞİ

SEAM Academy®’DENTSÇV’ye anlamlı destek

SEAM Academy® Workshop Konferansı bu yıl 4-5 Kasım tarihlerinde Sakıp Sabancı Müzesi TheSeed’de düzenlendi. Konferansın bilet satışlarından elde edilen gelir Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na bağışlandı.

CerebralPalsy ile ilgili geliştirici, koruyucu, teşhis ve tedavi edici çeşitli destek hizmetleri sunan ve bugüne kadar 20 binden fazla çocuğa eğitim ve rehabilitasyon desteği veren Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na SEAM Academy®’denanlamlı bir destek geldi.

Türkiye’de wellness sektörüneyüzlerce eğitmen yetiştiren SEAM Academy®, 4-5 Kasım’da gerçekleştirdiği 2. SEAM Academy® Workshop Konferansı’nın bilet satışından elde ettiği geliri, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na bağışladı.

SEAM Academy® spor sektöründe Türkiye’nin alanında uzman en iyi 18 eğitmeni, markalarını ve profesörlerini bir araya getirdi. Spor sektörüne yeni bir soluk kazandıran konferansta anatomiden fizyolojiye, beslenmeden, eğlenceli zumba derslerine kadar birçok alanda teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

SEAM Academy®

Türkiye’nin uluslararası alanda yetiştirmiş olduğu SEAM Academy® eğitim direktörlüğünü yapan Barış Çunguroğlu tarafından kurularak, 2015 Nisan ayından itibaren faaliyetlerine başlamıştır. SEAM Academy®(Sports EducationandManagament Academy) Türkiye’nin önde gelen, alanında uzman 14 eğitmeni ve12 kişilik yönetim kadrosuyla 12 farklı alanda eğitimlerini gerçekleştiren bir özel eğitim kurumudur. SEAM Academy® öğrencilerin kaliteli ve çok yönlü olan eğitimleri almasını sağlamak ve sektörde başarılı olmalarına yol göstermektedir. Geleceğin bileği bükülmez, mesleğine hâkim ve başarılı hocalarını yetiştirmek ana vizyonu olan SEAM ACADEMY®son iki yılda her hafta sonu Türkiye’de farklı illerde ve yurtdışında yapmış olduğu farklı eğitimlerle birçok spor eğitmenine yeni bakış açışı kazandırarak kaliteli eğitimler vermiştir.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV)

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV), CerebralPalsy’li çocuk ve erişkinlereteşhis, tedavi, rehabilitasyon ve eğitim hizmeti sağlayarak, meslek sahibi olmaları ve hayata kazandırılmaları için gerekli faaliyet ve gayretlerde bulunup, çocuklar ve ailelerinin kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen, sosyal hayatta daha fazla yer edinebilen bireyler olmaları için gayret etmektedir. İstanbul’un Ataşehir ilçesinde 35 bin metrekare alan üzerinde; Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Metin Sabancı Okulları ve Aile Danışma Merkezi bulunan TSÇV,kurulduğu günden bugüne 20 bine yakın çocuk ve ailesine hizmet verdi ve destek oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.