DOLAR
32,5681
EURO
34,7244
ALTIN
2.492,75
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Tümörü Olan Köpek Operasyona Alındı

Tümörü Olan Köpek Operasyona Alındı. Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine getirilen ve tümör tespit edilen köpeğin yapılan başarılı operasyonla tümörü alındı.

Bilecik, İstasyon Mahallesinde bulunan hızlı tren şantiyesi çalışanları tarafından hasta olduğu fark edilen köpek, 7/24 saat esasına göre hizmet veren Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü. Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı tarafından muayene edilen köpeğin memesinde tümör olduğu tespit edildi. Derhal ameliyata alınması gerektiğini belirten Veteriner Hekim Nedret Avcı tarafından operasyona alınarak, hastalıklı bölge tamamen tümörden arındırıldı.

Yapılan başarılı operasyonun ardından gözlem altında tutulan köpek, iyileşme dönemini Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde uzmanların kontrolünde geçirecek. İyileştiğine kanaat getirildiğinde ise sokak köpeği, doğal hayatına salınacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı tümörlü sokak köpeğiyle ilgili şu bilgileri aktardı ve vatandaşlardan hasta bir sokak canı gördüklerinde 7/24 esasına göre çalışan rehabilitasyon merkezine ulaşmalarını istedi. Hem hasta hem bu soğuk günlerde sokaklarda yaşamaları mümkün değil, biliyorsunuz hayvanlar yediklerini enerjiye çevirerek ısınırlar dolayısıyla kendilerini hem sıcak tutup hem tedavi etmeleri mümkün değildir. Lütfen sokaklarda rast geldiğiniz taktirde bize ulaşın, getiremeseniz bile bizler bize tahsis edilen aracımızla bulunduğu yerden alırız. Unutmayın dakikalar can dostlarımız içinde çok önemlidir dedi ve devam etti;

Can dostlarımız için 7/24 saat esasına göre hizmet veren Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, memesinde tümör olan sokak köpeğine başarılı bir operasyon gerçekleştirerek, sağlığına kavuşturduk.

Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı tedavi hakkında yaptığı açıklamada, Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin hafta içi olduğu gibi hafta sonu da can dostlarımızı yalnız bırakmadığını belirterek, “Hızlı Tren şantiyesindeki çalışanlar tarafından merkezimize getirilen köpeğin yarası çok büyüktü ve müdahale etmemiz gerekiyordu. Memesinde tümör olan köpeği tedavi ettik ve şu an misafirimiz olarak bakıyoruz. İyileştikten sonra doğal ortamına bırakacağız. Vatandaşlarımızın bu tür durumlara karşı duyarlı olmaları ve tedaviye ihtiyacı olan can dostlarımızı bize ulaştırmalarını istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.