DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Tekelioğlu: ”Amacımız Çocuklarımıza Hayatın İçinde Rol Vermektir”

Tekelioğlu: ”Amacımız Çocuklarımıza Hayatın İçinde Rol Vermektir”

Bilecik Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Muzaffer Tekelioğlu, Kent Konseyi Çocuk Meclisi, olarak yaptıkları çalışmalar hakkında, ”Amacımız, çocuklarımıza hayatın içinden rol vermektir” ifadelerini kullandı.

Bilecik Kent Konseyi Çocuk Meclisi, oluşturduğu alt gruplarla yaptığı toplantılarda, grupların dönem içinde yapabileceği çalışmalar hakkında belli aralıklarla düzenlediği toplantıları tamamladı.

Güzel sonuç ve başarı ipuçlarının elde edildiği toplantılar kapsamında, çocuklar hem yapacakları çalışmalar hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulundu hem de birbirleriyle tanışarak, kaynaşma fırsatı buldu.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi oluşturmak için ilimiz merkezinde bulunan tüm okullardan ikişer temsilcinin katılarak, gerçekleştirilen toplantılarda  öğrencilerin yetenek ve kabiliyetlerine göre görev dağılımları yapıldı.

Kent Konseyi Başkan Yardımcısı ve Çocuk Meclisi sorumlusu Muzaffer Tekelioğlu ve Kevser Fidan’ın nezaretinde yapılan toplantılarda öğrencilerin sorumluluk alması, iş başarma kabiliyetlerinin artması sağlandı.

Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Muzaffer Tekelioğlu, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, amaçlarının çocuklara hayatın içinde rol vermek olduğunu belirterek, şunları söyledi:

”Çocuk Meclisimiz, tiyatro, müzik, kurs ve seminer, halk oyunları, gezi ve ziyaret, basın ve yayın, yarışma ve değerler eğitimi grupları oluşturulmuş, her gruba öğrenci temsilcileri seçildi. Yapılan grup toplantılarında her grubun yapabileceği çalışmalar gözden geçirildi. Öğrencilerimizi ilgi, yetenek ve kabiliyetleri doğrultusunda çalışmalarını sağlamak, sorumluluk duygusunu geliştirmek için yapılan faaliyetlere öğrencilerimizin  gösterdiği ciddiyet büyüklerimize örnek olacak niteliktedir” dedi.

Tekelioğlu açıklamasında, katkılarından dolayı başta Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman’a, Şube Müdürü Erdoğan Kaba’ya okul yöneticilerine, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.