DOLAR
32,5916
EURO
34,8605
ALTIN
2.501,97
BIST
9.685,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ 2016’NIN İLK ÇEYREĞİNDE HİZMETE GİRİYOR

BİLECİK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ 2016’NIN İLK ÇEYREĞİNDE HİZMETE GİRİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve sokak hayvanlarının tedavi ve rehabilitasyonu noktasında büyük işlevler görecek olan Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, 2016 yılının ilk çeyreğinde hizmete girecek.

Sokak hayvanlarının korunması noktasında büyük ve önemli çalışmalara imza atan Bilecik Belediyesi, gerçekleştirdiği proje ile aynı zamanda örnek bir çalışmaya da imza atıyor.

İnsanına değer veren hizmet anlayışı ile yeni çalışma ve projelere imza atan Bilecik Belediyesi, aynı şekilde sokak hayvanlarının da en iyi ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yapım çalışmaları tüm hızıyla devam eden sokak hayvanları tedavi ve rehabilitasyon merkezini kısa süre sonra hizmete açıyor.

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdür Vekili Nedret Avcı, proje ve çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, sokak hayvanları tedavi ve rehabilitasyon merkezinde çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Bilecik Belediyesi tarafından sokak hayvanları için güzel bir eseri kazandırmaya çalıştıklarını belirten Nedret Avcı, şunları söyledi:

”Merkezimizin inşaat çalışmaları ilk günden bu yana aralıksız devam ediyor. Burada gerçekleştirilen çalışma kapsamında hayvanların en iyi şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için bütün detaylar düşünüldü. 30 adet bölümden oluşan barınakların her birisinde 4 hayvan olmak üzere toplamda 120’ye yakın sokak hayvanını barındırabiliriz. Proje kapsamında yeniden oluşturulacak olan ameliyathanemizde yine tedavi ve diğer çalışmalarımız devam edecek. Buraya gelen misafirlerimiz de kendileri için oluşturulmuş alanlarda güzel vakit geçirebilecekler. Ayrıca proje kapsamında yapılan küçük anfide ise gelen çocuklarımıza sokak hayvanları tedavi ve rehabilitasyon merkezi ile çalışmalarımız hakkında eğitimler verilecek ve bilgilendirmeler yapılabilecek. Bilecik Belediyesi olarak insanımıza değer verdiğimiz gibi hayvanlarımızın da en iyi ortamlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalar gerçekleştiriyoruz ve bu merkez onlar için çok güzel bir mekan olacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.