DOLAR
32,5108
EURO
34,9455
ALTIN
2.433,58
BIST
9.795,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ İLE PROJELERİNİ HAYATA GEÇİRME FIRSATI

GİRİŞİMCİ ADAYLARINA
UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ İLE PROJELERİNİ HAYATA GEÇİRME FIRSATI

Odamız, KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, İŞKUR Bilecik İl Müdürü Ayhan TOZAN ve KOSGEB Bilecik İl Müdürü Kadir ER tarafından imzalanan protokol ile verilmeye başlandı.
30 girişimci adayının katılımıyla 15 – 30 Aralık 2015 tarihleri arasında verilecek olan 70 saatlik Uygulanmalı Girişimcilik Eğitiminde girişimci adaylarına iş planını oluşturma, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık gibi konularda eğitimler verilecek.
KOSGEB Bilecik İl Müdürü Kadir Er:“Girişimcilerimizin hayata geçirdiği her proje ülkemizin gelişmesi ve kalkınması konusunda büyük bir önem taşımaktadır. KOSGEB olarak girişimcilerimize ve Kobilere birçok farklı başlıkta desteklerimiz mevcut. Yeter ki girişimci olun, çalışın ve kazanın. KOSGEB İl Müdürlüğü olarak sizlere her zaman destek olmaya hazırız.” dedi.
İŞKUR Bilecik İl Müdürü Ayhan Tozan: “Bu kursların yapılmasını ve devam etmesini çok önemsiyoruz. Çünkü girişimci adaylarımızın başarıyla eğitimini tamamlayıp kendi projelerini hayata geçirmeleri diğer girişimci adaylarına da örnek olacaktır. İŞKUR olarak söz konusu girişimcilik eğitiminin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, girişimci adaylarımıza da başarılar diliyoruz” dedi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN: “Başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, ülkemizin hala kronik sorunlarından biri olan işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlaması amacıyla, düzenlediğimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri başladı. İlimizin ve ülkemizin kalkınması için daha çok girişimciye ihtiyacımız var. Bu nedenle Odamız tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini düzenlemeye devam etmeyi planlıyoruz. Ancak düzenlediğimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katılan girişimcilerimizden projelerini hayata geçirmeleri bekliyoruz. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak girişimcilerimizin her daim yanında olduğunu belirtiyor ve bu vesile ile düzenlemiş olduğumuz Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin, tüm kursiyerlerimize hayırlı olmasını diliyor, kuracakları işletmeler için şimdiden bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.

tic2 tic

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.