DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, Kudüs kararına tepki gösterdi.

TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, Kudüs kararına tepki gösterdi.

TBMM Başkanvekili seçilmesinin ardından Bilecik’e ilk ziyaretini gerçekleştiren CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP il binasında partililerle bir araya geldi.

Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar ve Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’ın açılış konuşmalarının ardından  TBMM Başkanvekili seçilmesinde destek olan ailesi, yol arkadaşlarına Cumhuriyet ve Demokrasiyi bizlere kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarını sundu.

ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin;

“Kudüs bizim onurumuzdur, bizim kutsal değerimizdir. TBMM de bu konuyla ilgili 4 siyasi parti bir deklarasyon yayınladık. Bende bu deklarasyona katılanlardan biriyim bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Kudüs, tekrar söylüyorum bizim onurumuzdur, değerimizdir. Onurumuza ve değerimize sahip çıkacağız. Bu konuda hükumetimizin, devletimizin uyguladığı politika ne ise Cumhuriyet Halk Partisi olarak devletimizin yanındayız, Cumhurbaşkanımızın yanındayız, hükumetimizin yayındayız alınacak kararlar ne ise bu konuda istirak edeceğiz. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim maalesef Zarrab konusunda verilen notanın bugün neden bu konuyla ilgili  verilmediğini de bir yurttaş olarak söylememin bir hakkım olduğunu düşünüyorum. Bunu kabul etmiyoruz bu onurumuzu bu kutsal değerimizi de bu anlamda paylaşmayacağız” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.