DOLAR
32,4984
EURO
34,6114
ALTIN
2.481,57
BIST
9.577,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

“SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ”İLE İLÇELER ARASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

“SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ”İLE İLÇELER ARASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Türkiye Yerel Yönetimleri ödül töreninde,”Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi Projesi” sosyal sorumluluk alanında ilçeler arasında Türkiye Birincisi olarak ödülünü aldı.Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) destekli,Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi,İstanbul Ticaret Üniversitesi,Milli eğitim Müdürlüğü,İşkur,Kosgeb ve 20 ye yakın üniversitemizin desteklediği Osmaneli Belediyesince gerçekleştirilen “Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi”projemiz diğer belediyelere örnek olacak değerde görüldü ve hakkettiği Türkiye Birincilik Ödülünü aldı.

Ödülü belirleyen Secici kurul Türkiye de konularında otorite olan; Prof. Dr. Cevat Geray Seçici Kurul Onursal Başkanı, Ankara Üni. Siyasal Bilgiler Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi,Prof. Dr. Ruşen Keleş Seçici Kurul Başkanı, Ankara Üni. Siyasal Bilgiler Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi,Erdoğan Bilenser
Tarihi Kentler Birliği Kurucu Başkanı Bursa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı,Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu İstanbul Kültür Üni. Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı,Sadun Emrealp Türkiye ve AB arasında Şehir Eşleştirme Projesi Ekip Lideri,Prof. Dr. Mete Tapan Arel Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi,Prof. Dr. Handan Türkoğlu İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesinden oluşuyor.Böyle değerli seçicilerin değerlendirmesiyle Türkiye Yerel Yönetimleri ödül töreninde aldığımız “Sosyal Sorumluluk alanında Türkiye Birinciliği”Osmaneli ‘de oluşturduğumuz birlik ve beraberliğin güzel bir sonucu.

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi uyguladığı eğitim programlarıyla kaliteli,güvenilir,ücretsiz,meslek kazandırmaya yönelik bir çok eğitimi gerçekleştirdi. Girişimcilik eğitimlerimiz ile Türkiye’nin değişik illerinden gelen 3.000 kişiyi aşkın kursiyere belgeleri verildi ve iş kurmalarına,Kosgeb den destek almalarına olanak tanıdık. Yöresel ürünlere yönelik eğitimlerimizle ayva lokumu,salça,reçel,meyve suyu üretimleri gerçekleştiriliyor.Lefke Bezi üretiminde ve Lefke takı üretiminde ünümüz sınırları aştı ve ihracat yapar hale geldik. Gençlerimize bireysel yeteneklerini geliştirici eğitimlerin yanı sıra spor eğitimlerini de verdik ve sporda büyük bir kitleye spor yaptırırken,başarılı sporcular yetiştirdik.Kısaca eğitim merkezi toplumda benimsenen,sosyal fayda sağlayan,eğitim turizmini uygulama fırsatı sağlayan bir konuma geldi.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı değerlendirmede; “Geçtiğimiz yıl “Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisleri Projemizle”Türkiye Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliğimizden Birincilik ödülünü almıştık.Bu yılda Türkiye Yerel Yönetimleri ödül töreninde aldığımız “Sosyal Sorumluluk alanında Türkiye Birinciliği üniversitelerle birlikte yapmış olduğumuz çalışmaların,tüm meclis üyelerimiz ve değerli Belediye Çalışanlarımızın kısaca tüm Osmaneli’nin gurur duyacağı birlik ve beraberliğimizin neticesi.

Birlik ve beraberliğimiz bereketi,bolluğu getiriyor,Allah Osmaneli hedefleri için durmadan çalışan bizleri bir yerde ödüllendiriyor. Allaha şükürler olsun ki tüm hedeflerimizde inanılmaz başarılar elde ediyoruz.Allah öyle bereket ve bollukla ilçemize destek oldu ki,bir birimlik kaynakla,beş katı yatırımı gerçekleştirdik.Ödüllerde ve hizmetlerimizde emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Allahımıza şükrediyoruz.Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.